Süper ligde 3 Denizli şifresi

Süper ligde 3 Denizli şifresi
Denizli ile oynayacak lider Beşiktaş'ın patronu Mustafa Denizli; maçın hakemi de Deniz Çoban... Abone olDananın kuyruğu bugün kopuyor. Süper ligde şampiyon da küme düşecek 3. takım da bugün belli olacak. Şampiyonluk kilidini çözecek maçtaki bir kelime oyunu ise çok dikkat çekici...

Şampiyonluğu kovalayan Beşiktaş son maçını DENİZlispor ile oynayacak... Beşiktaş'ın teknik dire sağlık sektörü seo ktörü Mustafa DENİZLİ... Maçın hakemi ise DENİZ Çoban... Ne rastlantı değil mi?

Beşiktaş şampiyonluğa çok yakın. Sivas'ın umudu kendisinin alacağı ve Denizli'den gelecek sonuca bağlı. Trabzon daha çok devler ligi hesabı yapıyor. Düşme hattı ise alev alev yanıyor

Puan cetvelinde 68 puanla ilk sırada yer alan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda 66 puanlı Sivasspor'a karşı büyük bir avantaja sahip. 65 puanla üçüncü sırada yer alan Trabzonspor'un ise matematiksel de olsa şampiyonluk şansı bulunuyor.

BEŞİKTAŞ DENİZLİ'DE TAKILIR MI?

Kartal, Denizli karşısında galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Aksi bir durumda ise Sivas ile Trabzon'un maçlarının sonuçları beklenecek. Siyah beyazlılar, ikili averajda rakipleriyle ile eşit durumda bulunuyor. Sivas'ın ise ikili averajda Trabzon'a üstünlüğü var. Bu üç takımın ligi eşit puanla tamamlaması durumunda Yiğidolar üçlü averajda rakiplerinden önde olduğu için şampiyonluğa ulaşacak. Beşiktaş ile Sivas arasındaki genel averajda, siyah beyazlıların 2 farklı üstünlüğünün yanı sıra attığı gol sayısında da avantajı bulunuyor.

BORDO MAVİLİLER'İN DEZAVANTAJI ÇOK



Kategori : SPOR