Sakaryasporda istifalar sürüyor

  • Ana Sayfa
  • Sakaryasporda istifalar sürüyor
Sakaryasporda istifalar sürüyor
Bank Asya 1.Ligi'nden TFF 2.Lig'e düşen Sakaryaspor Kulübü'nde istifalar sürüyor.Abone ol

Önceki gün 4 yönetim kurulu üyesinin istifasından sonra bu günde Sakaryaspor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Küçük görevinden istifa etti.

Küçük, yaptığı yazılı açıklamada, 8 Haziran'da yapılacak kongrenin daha hareketli g google seo eçmesi ve seçilecek yönetim kurulunda görev almaya istekli olanların ortaya çıkması gibi nedenlerden dolayı, taraftarların da isteği üzerine görevinden istifa ettiğini ifade etti.

Görev yaptığı 1 yıllık süre içinde köşe yazarları tarafından acımasızca eleştirildiğini dile getiren Küçük, açıklamasında şunları kaydetti: ''Gerçek Sakaryaspor dostu ve Sakaryaspor menfaatine destek veren veya eleştiren bazı basın mensuplarına her zaman müteşekkirim. 35 yıldır bu kulübün her kademesinde görev yaptım. Türkiye Kupası şampiyonluğu dahil 3 lig şampiyonluğu ve bu kötü sezonu da yaşamak bana nasip oldu. Hiçbir zaman bırakıp kaçmam. Kısıtlı imkanlarla ve destek bulamadığımız ortamda dahi yüksek divan kurulu başkanı olarak desteklediğim yönetim kurulunun taraftarlarımızla birlikte ikinci yarıda 30 puan alan takımı kurması neler yapılabileceğinin ispatıdır. Yönetim kurulunu desteklemek onlara karışmak demek değildir. Israrla bazı kesimlerce bu şekilde lanse edilmeye çalışılmıştır.''



Kategori : SPOR