Mecnun Odyakmaz Bu yoldan dönmeyiz

  • Ana Sayfa
  • Mecnun Odyakmaz Bu yoldan dönmeyiz
Mecnun Odyakmaz Bu yoldan dönmeyiz
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, “Biz hiçbir Anadolu kulübünün yakalayamadığı istikrarı sağladık. Bundan vazgeçmeyiz” dediAbone ol

Sivasspor’da Başkan Mecnun Odyakmaz geçen sezon yakaladıkları başarıdan sonra, “Bu takım inişe geçer. Aynı performansı sergileyemez” şeklindeki söylemlerin kendilerini daha fazla motive ettiğini söyledi.

Odyakmaz, şampiyonluk iddiasını son maça taşı avukat reklam malarının çok önemli bir başarı olduğunu belirterek, “Eğer sezon başında biri çıkıp ligi ikinci veya üçüncü bitirecekseniz diye bir sözleşme koysaydı önümüze biz düşünmeden altına imzamızı atardık. Geldiğimiz noktada hüzünlüyüz. Hiç hesapta olmayan öyle puanlar kaybettik ki, ligi ikinci bitirsek bile buna sevinemeyeceğiz. Devrim yapma şansımız vardı, bunu kullanamadık” dedi.

Yapılacak isabetli yerli ve yabancı transferler ile daha da güçleneceklerini belirten Başkan Odyakmaz, “Geldiğimiz noktadan dönüşümüz yok. Bugüne dek Trabzon hariç hiçbir Anadolu takımının yakalayamadığı bir istikrar sağladık. Bundan vazgeçmemiz düşünülemez” ifadelerini kullandı.

Gönüllerin Şampiyonu camisi!

Sivas’ta yapımı süren bir camiye Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcular da katkıda bulunuyor. İbadethaneye “Gönüllerin Şampiyonu Camisi” ismi verilmesi planlanıyor.

Temeli 2007’de atılan, ancak bir türlü bitirilemeyen caminin yapımı için oyuncuların galibiyet primlerinden bağışta bulundukları belirtildi.

Bülent Uygun ve futbolcuların katkılarıyla inşaatı hızlı bir şekilde devam eden 350 kişi kapasiteli caminin 2010’da bitirilmesi hedefleniyor.



Kategori : SPOR