Çocuk Carlostan değil, benden!

Çocuk Carlostan değil, benden!
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın eski karısı ve sevgilisiyle başı dertten kurtulmuyor. Abone ol

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, eski karısı Rocio Aranda ve eski sevgilisi Nuria Bermudez ile arasında yaşanan polemikler konusunda kendisini savunarak, "Sadece para istiyorlar" dedi.

İspanya'da bir internet sitesinde, Saul Ortiz adlı gazeteciye telefonda röportaj veren Güiza, davalık olduğu Nuria'nın oturduğu evin kendisinin olduğunu, eski sevgilisinin evi işgal ettiğini savundu.

"Nuria'nın anahtarı vardı, çünkü evde tadilat devam ediyordu ama ev benim" diyen Güiza, Nuria'dan olan ç Silis kumu ocuğuyla ilgilenmediği şuçlamalarına da şu cevabı verdi:

"Nuria evden ayrılınca çocukla açıkta kalacağı yalan. Ailesi ona ev hediye etti, orada yaşayabilir. Ayrıca kısa bir zaman önce çocuğun harcamalarını karşılamak için kendisine 100 milyon pesetas yolladım (yaklaşık 600 bin Avro), ama o bunu söylemiyor. Çünkü çıkarı başka."

Güiza, Nuria'nın çocuğunun kendisinden değil Roberto Carlos'tan olduğu iddialarına karşı da "Annem, hiçbir Türk gazeteciye demeç vermiş değil ve böyle birşeyden bahsetmedi. Kendimi o kadar kötü hissediyordum ki, Roberto Carlos'a telefon edip konuşulanlara inanmamasını söylemek zorunda kaldım. O da bana kesinlikle endişe etmemem gerektiğini söyledi. Çocuk benden. Eğer başkası tersini söylerse bu beni çökertir" diye konuştu.

Eski eşi Rocio'dan olan çocuğunu da görmek istediğini ve İstanbul'a göndermesini rica ettiğini anlatan Güiza, Rocio'nun "bensiz olmaz" demesinden dolayı çocuğunu göremediğini savundu. İspanyol futbolcu, geçmişte telefondan yolladığı mesajların bir hata olduğunu ancak bundan sonra eski sevgililerinin "oyununa" gelmeyeceğini ifade etti.

Güiza, özel hayatından dolayı yaşadığı sorunların karşısında futbol dünyasındaki çevresinden tam destek gördüğünü, gerek Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, gerekse İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin sonuna kadar yanında olduğunu kaydetti.

Öte yandan, Güiza'nın yayımlanan demecinden sonra Antena 3 televizyonuna telefonla bağlanan Nuria, İspanyol futbolcunun açıklamalarını yalanladı.
Ağlayarak konuşan Nuria, Güiza'nın 11 aydır çocuğunu görmediğini, telefonlarına cevap vermediği iddia ederek, "Güiza özel uçakla İstanbul'a gidiyor. Bu beni ilgilendirmez ama çocuğunu da düşünmeli. O, çocuğumun babası. Ben ne olursa olsun onun için en iyisini diliyorum ama çocuğunu gerçekten sevdiği konusunda şüphelerim var" diye konuştu.





Kategori : SPOR