Alex De Souzaya sürpriz talip

Alex De Souzaya sürpriz talip
Birkaç gündür Belçika basınında yayılmakta olan Alex de Souza dedikoladularına Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck'ten doğrulama geldi.Abone ol

Birkaç gündür Belçika basınında yayılmakta olan Alex de Souza dedikoladularına Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck'ten doğrulama geldi. A alabama seo ncak Anderlecht'in, Alex için resmi teklif yapmadan önce birkaç futbolcuyu satması bekleniyor.

Belçika'nın Anderlecht takımı, Brezilyalı yıldız Alex de Souza'yla ilgileniyor. Goal.com'un haberine göre; Belçika basınında birkaç gündür dile getirilen bu iddia, buguün resmen doğrulandı. Ancak Anderlecht takımının şimdilik, Alex'i transfer edebilecek bütçeye sahip değil.

Gazet van Antwerpen'e konuşan Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, "Alex ile ilgileniyor musunuz?" sorusunu, "Takip ettiğimiz birkaç dikkate değer oyuncudan birisi. Yeni futbolcular almak için eskilerden satmalıyız" şeklinde yanıtladı.

2011 yılını dek Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Alex de Souza, Fenerbahçe'den yılda yaklaşık 2 buçuk milyon avro kazanıyor. Alex'in bonservis bedeli ise en az 10 milyon avro olarak gösteriliyor.



Kategori : SPOR