Hutchinsonun gönlü ingilterede

Hutchinsonun gönlü ingilterede
Trabzonspor’un transfer gündeminde bulunan Kopenhag’ın ön liberosu, “Beni istediklerini bilmiyorum.Abone ol

Trabzonspor’un transfer gündeminde bulunan Kopenhag’ın ön liberosu, “Beni istediklerini bilmiyorum. Ama iyi bir teklif gelmesi halinde Türkiye’ye gidebilirim” dedi

Trabzonspor’un renklerine katmak istediği Danimarka’nı pennsylvania seo n FC Kopenhag takımında oynayan Kanada asıllı ön libero Atiba Hutchinson, bordo-mavili takımın kendisini transfer etmek istediğinden haberi olmadığını söyledi.

Milliyet’in sorularını cevaplandıran Hutchinson, transfer konusunun menajeri eski Galatasaraylı Roger Ljung’un yetkisinde olduğunu, iyi bir teklif gelmesi durumunda Türkiye’de futbol yaşantısını sürdürebileceğini ifade etti.

Daha önce kamp için Antalya’ya geldiğini kaydeden Hutchinson, “Türk Futbolu’nu fazla tanımıyorum. Ama Türk takımlarının Avrupa’daki performanslarını iyi biliyorum” dedi.

Kopenhag Teknik Direktörü Staale Solbakken ise Hutchinson’u hiçbir yere göndermek istemediğini söyledi. Danimarka şampiyonluğunu ve kupayı bu sezon Kopenhag kulübüne kazandıran başarılı hoca, “Şampiyonlar Ligi’nde kendisine çok ihtiyacım var. Zaten Hutchinson’un gönlünde de İngiltere’de oynamak yatıyor” ifadelerini kullandı.

Sportif Direktör Carsten V.Jensen de, Hutchinson’un kesinlikle takımda kalacağını belirtti.



Kategori : SPOR