Galatasaray ilk bombayı patlattı

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray ilk bombayı patlattı
Galatasaray ilk bombayı patlattı
Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, İspanyol ekibinin sportif direktörü ile el sıkıştı. Tecrübeli futbolcu, kulüpten yılda üç milyon euro alacak. Abone ol

Sarı-Kırmızılı ekip ezeli rakibi Fenerbahçe'nin geçen sezon almak için büyük uğraş verdiği Sevilla'nın golcü futbolcusu Kanoute ile ön anlaşma yaptı...

Futbol AŞ Genel seo agency Müdürü Adnan Sezgin, İspanyol ekibinin sportif direktörü ile el sıkıştı. Tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı kulüpten yılda üç milyon euro alacak.

TOPAL GİTTİ O GELİYOR

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, transferde ilk bombasını patlattı. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna katabilmek için büyük çaba harcadığı ancak başarılı olamadığı Kanoute ile ön anlaşma yaptı.

Sevilla'ya bu futbolcuya karşılık ise birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Mehmet Topal'ı verdi. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, dün İstanbul'da Sevilla'nın sportif direktörü ile pazarlık masasına oturdu.

İspanyol idareci, Sezgin'den Kanoute'ye karşılık Mehmet Topal artı 1 milyon euro talep etti. Ancak görüşmeler sonunda 1 milyon eurodan vazgeçmek zorunda kaldı. Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte resmi sözleşme imzalanacak.



HASAN ŞAŞ'IN TÜYLERİ
DİKEN DİKEN OLDU...

[PAGE]


HASAN ŞAŞ, ŞAŞTI...



Kategori : SPOR