Olimpiyakos iki yıldıza talip

Olimpiyakos iki yıldıza talip
Olimpiyakos gözünü süper ligin yıldızlarına dikti. Yunan takımının sadece Bobo ile ilgilenmediği ortaya çıktı.Abone ol

Yunanistan 1. Futbol Ligi takımlarından Pire Olympiakos'un, Beşiktaş'ın golcü ismi Bobo ve Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Lugano'yu ''yakın markaja aldığı'' öne sürüldü.

Yunan basın yayın organları, Olympi sağlık sektörü seo akos'un son haftalardaki performansı ve attığı gollerle takımı Beşiktaş'ı sırtlayan, liderliğe yükselmesinde ve Türkiye Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo ve Fenerbahçe'nin 2006 yılında renklerine kattığı Uruguaylı savunma oyuncu Diego Lugano'yu yakın takibe aldığını duyurdular.

Olympiakos'un sözkonusu iki oyuncu için oldukça kararlı olduğu ve futbolcuları renklerine bağlama yolunda ''tam gaz'' yol adığı değerlendirmesini yapan basın-yayın organları, önümüzdeki 10 gün içinde gerek Bobo gerekse Lugano ile en azından prensipte anlaşmaya varılmasının beklendiğini iddia ettiler.

Haberlerde, Olympiakos yönetiminin futbolcuların istediği para miktarı için menajerleri ile kısa süre içinde temasa geçecekleri kaydedildi.

Olympiakos'un Bobo için istenen 6 milyon Avro'yu 4 milyona indirmeyi ümit ettiği belirtilen haberlerde, Fenebahçe'den serbest kalan Lugano için ise primleri ile birlikte yıllık toplam 1,8 milyon Avro istendiği bildirildi.



Kategori : SPOR