Kurtlar Vadisinde sürpriz itiraf

  • Ana Sayfa
  • Kurtlar Vadisinde sürpriz itiraf
Kurtlar Vadisinde sürpriz itiraf
Vadi'de ortalık kan gölü. Kumandan'ı sorgulayan Polat, çok önemli bir bilgiyi öğrenir. İskender'i sürpriz isim vurdu. Abone ol

Kurtlar Vadisi'nde işler karıştı! İskender hiç beklenmedik biçimde Erhan tarafından kurşun yağmuruna tutulurken Polat, Kumandan'ı sorguladı. Kumandan'ın itirafları ise Polat'ı şoke etti!

Vad ersağ üye ol i'de İskender vuruldu; Polat Kumandan'dan Türkiye'deki eylemlerin asıl sorumlusunu öğrendi. İşlerin karıştığı, ekranın kan gölüne döndüğü Vadi'de Hoca ve Kumandan baskın sonrası, Polat tarafından sorgulandı.

İskender ise Vadi'de büyük hesaplar peşindedir. Bu hesabı, Kumandan'ın ağzından öğrenen Polat'ın şaşkınlığı ise biraz daha artar. Sezon finali öncesi, birçok ismin ipini çeken Vadi, gladio ayağını resmen Polat ve Cevat'ın eliyle yok edecektir!

DİZİNİN TAM ÖZETİ VE İLGİNÇ
KARELER HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

POLAT'IN GLADYO ŞAŞKINLIĞI

Kurtlar Vadisi, haftaya yine hızlı başladı. Cevat'ın katılacağı toplantıyı haber alan Polat, Halo'nun intikamını almak için soluğu o çok gizli toplantıların yapıldığı adreste alır ve beklemeye başlar.

Cevat'ın toplantıya katılmasıyla birlikte operasyon başlar ve Polat, içeri sızararak Cevat'a kurşun yağdırır. Saldırıdan sağ kurtulan Kumandan ve Hoca ise artık Polat'ın elindedir!

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL