Cinsel tacize baltalı vahşi infaz

  • Ana Sayfa
  • Cinsel tacize baltalı vahşi infaz
Cinsel tacize baltalı vahşi infaz
Çocukluk arkadaşı, kendisine cinsel tacizde bulununca canından oldu. İşte cinsel tacizle başlayan tartışmanın kanlı hikayesi;Abone ol

Eskişehir'de çocukluk arkadaşını baltayla öldürüp cesedi arkadaşıyla birlikte gömen sanık duruşmada, “Erkeklik organımla oynadı, tabanca çekip kendisiyle cinsel ilişkiye girmemi istedi. Ben de baltayla ona vurdum” dedi.

Olay, Huzur Mahallesi Vadi Sokak'ta 18 Şubat 2009 tarihinde meydana geldi. 41 yaşındaki Veli Kır evine davet ettiği aynı yaştaki çocukluk arkadaşı Gürol Çakırbilgiç'i baltayla öldürüp cesedi arkadaşı, 48 yaşındaki Gürcan Çam'la birlikte evlerinin önünde tuvalet connecticut seo olarak kullandığı yerin arkasına gömdü. Veli Kır ile Gürcan Çam olayın ardından polisler tarafından yakalandı. Kır, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Gürcan Çam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cinayet sanığı Veli Kır ile olaya karışan Gürcan Çam’ın yargılanmasına Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Veli Kır, duruşmada arkadaşının kendisiyle ilişkide bulunmak istediği için öldürdüğünü öne sürdü. Kır, şu iddialarda bulundu:

“Gürol çocukluk arkadaşımdı. Birlikte bizim eve gittik. Evde yemek hazırlarken Gürol, arkadan gelerek bana sarıldı ve erkeklik organımla oynamaya başladı. Kendisine ‘Manyak mısın sen?’ dedim. Cinsi sapık ilişkide bulunmak istedi. Daha sonra kendisini odaya gönderdim. Yemek hazırlayıp odaya girdiğimde soyunmuştu ve elinde tabanca vardı. Kendisiyle ilişkiye girmemi söyledi. Çocukluk arkadaşı olduğumuzu ve ters ilişkilerin bize göre olmadığını anlatmaya çalıştım. Ancak silahı başıma dayadı. Ben de lavobaya gidip geleceğimi söyledim. Bilinçsizce elime büyük çekiç veya balta türü bir şey aldım. Odaya girip ona vurdum. Daha sonra da Gürcan Çam adlı ardaşımı cağırıp cesedi gömdük. Pis bir cinayetle karşınıza çıkmaktan utanç duyuyorum. Keşke Gürol yerine ben ölseydim.”

Tutuksuz sanık Gürcan Çam ise suçlamaları kabul etmeyerek cesedi kendisinin gömmediğini olayla ilgisinin olmadığını öne sürdü.

Öldürülen Gürol Çakırbilgiç’in annesi Müşerref Çakırbilgiç duruşmada sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Anne Çakırbilgiç, “Oğlum 130 kiloydu. Oğlumu 3- 5 kişi asla kaldıramazdı. Yavrumu harap ettiler. Sanıkların cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti Veli Kır'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek şahitlerin dinlenmesi için duruşmayı erteledi.



Kategori : GÜNCEL