Benim başıma gelmez deme

Benim başıma gelmez deme
Anadolu Sigorta, kasko ve konut sigortasının önemini anlatan yeni reklam kampanyasına start verdi.Abone ol

Çok yakında sinema ve TV’lerde gösterilmeye başlanacak reklam filminde ‘Benim başıma gelmez!” diyenler için sigortanın önemi vurgulanıyor.

Müşterileri için geliştirdiği yenilikçi ürünlerle Türk sigorta sektöründeki öncü misyonunu sürdüren Anadolu Sigorta, yeni hazırladığı reklam filmiyle bir yandan kasko ve konut sigortalarının önemine dikkat çekerken, bir yandan da Anadolu new mexico seo Sigorta’nın bu alandaki çözüm önerilerini izleyicilerle paylaşıyor.

Anadolu Sigorta’nın kasko ve konut sigortalarını hedefleyerek hazırladığı yeni kampanyada ‘Köstebek Tahir’ ve ‘Sincap Necmi’ adlarıyla iki ayrı film yer alıyor. Yeni kampanya, çok yakında sinema salonlarında ve TV’lerde tüketicilerin dikkatine sunulacak.

Anadolu Sigorta’nın TBWA\İstanbul tarafından hazırlanan reklam kampanyasında tüketicilerin “Benim başıma gelmez” iç görüsünden yola çıkıldı. Gerçek hayattan kesitlerin kullanıldığı reklam filmlerinde rol alanların gerçekçi ve eğlenceli oyunculuk gücü dikkat çekerken, hem seyir değeri hem de inandırıcılığı yüksek bir sonuç elde edildi.

Yönetmenliğini Eralp Vardar’ın yaptığı, prodüksiyonunu DEPO Film’in üstlendiği filmlerin çekimleri İstanbul’da Yeşilköy ve Florya’da gerçekleştirildi. Müziği ise Mert Tünay yaptı.

Kampanya Künyesi

Reklamveren: Anadolu Sigorta
Reklam Ajansı: TBWA\ISTANBUL
Kreatif Direktör: İlkay Gürpınar
Yaratıcı Ekip Başkanı: Emre Kaplan
Yaratıcı Ekip: İlkay Gürpınar, Emre Kaplan
Müşteri İlişkileri Direktörü: Burcu Özdemir
Müşteri İlişkileri: Dilek Uçarlı, Ekin Kutevu
Stratejik Planlama Direktörü: Toygun Yılmazer
Stratejik Planlama: Tuğyan Çelik, Nisan Danışman
Ajans Prodüktörü: Umut Tangör
Prodüksiyon Şirketi: DEPO Film
Yönetmen: Eralp Vardar
Post Prodüksiyon: 1000 Volt
Müzik: Mert Tünay
Medya Ajansı: Carat
Kullanılan Mecralar: Sinema, TV



Kategori : EKONOMİ