Fenerbahçede Kanoute sesleri

Fenerbahçede Kanoute sesleri
Yıldırım ve kurmaylarının, Malili golcünün menajeri ile dün Roma'da masaya oturdukları ve görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildiAbone ol

İtalya'nın başkentinde önce teknik direktör Scolari ile görüşen, ardından Ukraynalı yıldız Shevchenko'nun menajeriyle bir araya gelen Yıldırım'ın, golcü konusundaki asıl hedefinin, eski gözağrısı Sevilla'lı Kanoute olduğu öğrenildi. Yıldırım ve kurmaylarının, Malili golcünün menajeri Christo sağlık seo phe Mongai ile dün Roma'da masaya oturdukları ve görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi.

Asıl hedef Kanoute

Sevilla'nın süper golcüsü ilk görüşmede "yeşil ışık" yaktı. Yıldırım işi bitirmeye kararlı. Menajeri tanıdık. Shevchenko ve Scolari için Roma'ya gittiği belirtilen başkan Aziz Yıldırım'ın asıl hedefinin Kanoute olduğu iddia edildi. Sevilla'dan ayrılmak isteyen Malili oyuncunun menajeri Chistophe Mongai ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Yıldırım'ın, daha önce "Sevilla'nın forveti bizde olsa" diye övdüğü 31 yaşındaki siyahi yıldızın menajerinin, Trabzonspor kalecisi Slyva'nın da menajeri olması işleri kolaylaştırıyor. Müslüman olduğu için zaman zaman İspanya'da zorluk yaşayan Kanoute, Fener'e sıcak bakıyor.

Sevilla'yı sırtladı

Başkan Yıldırım'ın, "Süper takım kuracağız" diye Kanoute'yi ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. Kanoute için G.Saray'ın da devrede olması F.Bahçe'nin işini zorlaştırırken, 31 yaşında, 1.92 metrelik dev golcünün Avrupa'dan da çok talibi olduğu belirtiliyor. Bu sezon Sevilla'da 29 maçta 18 gol atan, takımının Şampiyonlar Ligi'ni garantilemesinde büyük rol oynayan golcü ile detaylı görüşmenin teknik direktör sorununu çözdükten sonra yapılacağı da belirtildi. Yıldırım bugün Roma'dan Zürih'e geçiyor.



Kategori : SPOR