Appiahdan haber var

Appiahdan haber var
Fenerbahçe’den sorunlu bir şekilde giden ve 2 milyon 280 bin euro tazminat ödemeye mahkûm edilen Ganalı oyuncu, yönetime haber gönderdi.Abone ol

Fenerbahçe’den sorunlu bir şekilde giden ve 2 milyon 280 bin euro tazminat ödemeye mahkûm edilen Ganalı oyuncunun, yönetime haber göndererek iki yıllık sözleşme imzalayabileceğini, vermesi gereken paranın da ücretinden düşürülebileceğini belirttiği öğrenildi

Fenerbahçe’den sorunlu bir şekilde ayrılan Stephen A north california seo ppiah, sarı-lacivertli kulübe ödemesi kesinleşen 2 milyon 280 bin euroluk tazminatı kurtarmak için ilginç bir teklifte bulundu.

FIFA’nın Fenerbahçe’den izinsiz ayrıldığı için tazminat ödemeye mahkûm ettiği Ganalı yıldız, kendisine kulüp bulamadığı için Fenerbahçe’ye dönüp, yeniden formasını giymek istediğini ancak şartı olduğunu bildirdi.

Appiah, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’den ücret almadan oynayabileceğini söyleyip, uzlaşma istedi.
Fenerbahçe yönetimi ile iki yıllık sözleşme imzalayabileceğini belirten ve 2 milyon 280 bin euroluk cezasının da ücretinden mahsup edilmesini talep eden ünlü oyuncu, artık futbola dönmek istediğini ve bu yöntemle Fenerbahçe’de verimli olabileceğini bildirdi.

Raporları incelenecek

Sarı-lacivertli yönetim ise Appiah konusunda temkinli davranıyor. Yöneticilerin hastalığı nedeniyle futbol oynaması yasaklanan ve uzun süredir boşta bekleyen Appiah ile yabancı oyuncu kontenjanını işgal etmenin ne derece sağlıklı olacağı konusunda tartıştıkları öğrenildi.

Öncelikle Stephen Appiah’ın hastalığını yenmiş olması şartını arayacak olan Fenerbahçe yönetimi, bu oyuncuyu takıma kabul ettiği takdirde tüm raporlarını inceleyecek ve kısa bir süre için denemeye alacak.

Kan hastalığının yanı sıra dizinden de ameliyat geçiren Ganalı oyuncu hakkında kesin kararı takımın başına geçecek olan yeni teknik direktör verecek.



Kategori : SPOR