Lakers evinde affetmedi

Lakers evinde affetmedi
Batı Konferansı final serisinin 5. maçı nefesleri kesti. Lakers evinde kazandı bu kez sahnede Kobe yoktu.Abone ol

Batı Konferansı final serisinin 5. maçında Los Angeles Lakers, sahasında Denver Nuggets’ı 103-94 yenerek 3-2 öne geçti.

Los Angeles Lakers, evi Staples Center’da Denver Nuggets’ı ağırladı. Ev sahibi takım Carmelo Anthony’nin ürettiği 31 sayıya rağmen sahadan 103-94’lük skorla galip ayrılırken, Batı Konferansı final serisinde 3-2 öne geçti.

Karşılaşmaya hızlı baş kansas seo layan taraf konuk Denver oldu. Rakibinin yakaladığı 8-2’lik seriye Kobe Bryant ve Andrew Bynum ile karşılık veren Lakers, oyunda dengeyi kurdu ve ilk çeyrek de 25-25 eşitlikle bitti.

İkinci çeyreğe karşılıklı basketlerle girildi. İki takım da skor üretmekte zorlanmazken, Vujacic’in 3 sayılık basketiyle soyunma odasına 56-56 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya takımlar savunma sertliğini artırarak başladı. Denver farkı 7 sayıya kadar çıkarırken, Lamar Odom ve Kobe Bryant’ın üst üste kaydettiği 3 sayılık basketlerle farkı eriten Lakers, son çeyreğe girilirken skora 76-76 eşitlik getirdi.

Son çeyreğe 11-0’lık seriyle giren ev sahibi takım, oyunun kontrolünü ele geçirdi. Denver’ın maça yeniden ortak olmasına izin vermeyen Lakers, maçı 103-94’lük skorla kazanarak Batı Konferansı final serisinde 3-2 öne geçti.

Ev sahibi takımda Kobe Bryant 22 sayı – 8 asist – 5 ribaundla takımının skor yükünü üstlenirken, Lamar Odom da 19 sayı – 14 ribaund – 4 blok – 3 asistlik performansıyla galibiyette kilit rol oynadı. Pau Gasol de 14 sayı, 10 ribaund, 4 asist ve 5 blokla mücadele etti.

Denver’da ise faul çizgisinden 13'te 12 isabetle oynayan Carmelo Anthony'nin 31 sayı – 4 ribaund ve 4 asisti galibiyet için yeterli olmadı. Chauncey Billups ise, 12 sayı – 5 asist – 3 ribaund üretti.

Batı Konferansı Final Serisi’nin altıncı maçı cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 04:00’te Denver’da oynanacak ve NTV ekranlarından naklen yayınlanacak.



Kategori : SPOR