Tarih tekerrür mü edecek?

Tarih tekerrür mü edecek?
Beşiktaş ile karşılaşacak olan Denizlispor kendi evinde Beşiktaş'ı mağlup ederek tarih yazmak istiyor.Abone ol

1986-87 sezonunda şampiyonluğu Beşiktaş'ın elinden alan Denizlispor takımında o zamanlar futbolcu olarak görev yapan Mesut Bakkal, bu sefer Siyah- beyazlı takımın karşısına teknik direktör olarak çıkıyor.

Bakkal, herkesin ligde kalma florida seo yı garantiledikleri için maçı bırakacaklarını düşündüğünü oysa kendilerinin galip gelerek gündemi belirlemek istediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de bitime bir hafta kala ligde kalmayı garantileyen Denizlispor, şampiyon adayı Beşiktaş'ı evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlılar 2 günlük iznin ardından Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde maçın hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakkal, oyuncuların gösterdiği özveri ve şehrin sinerjisiyle zor bir dönemden geçerek bir hafta kala ligde kalmayı garantilediklerini belirtti. Zorlu maratonun ardından ligin kaderini belirleyecek çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Bakkal, "Bu maçta kendi işimize bakacağız.

Denizlispor'un tarihine baktığında da bu dönemlerde hep kendi işini yapmıştır. Söylentilere fırsat vermemiştir. Biz de öyle yapacağız. Bizim avantajımız morallerimiz ve keyfimiz yerinde. Bu sıkıntılı ortamlardan sona böyle bir maçı oynamak her futbolcuya nasip olmaz." dedi.



Kategori : SPOR