Avrupada Beşiktaş rüzgarı esecek

  • Ana Sayfa
  • Avrupada Beşiktaş rüzgarı esecek
Avrupada Beşiktaş rüzgarı esecek
Beşiktaş’ın Türkiye’deki başarısı, Avrupa’da da dikkat çekti. Siyah-beyazlılar, Avrupa’nın 12 dev takımının katılacağı özel turnuvaya davet edildi.Abone ol

Beşiktaş’ın Türkiye’deki başarısı, Avrupa’da da dikkat çekti. Siyah-beyazlılar, Avrupa’nın 12 dev takı north california seo mının katılacağı Mallorca’daki özel turnuvaya davet edildi.

Aralarında Real Madrid, Porto, Olympique Lyon’un da yer aldığı devlerin yer aldığı organizasyonun temmuz ayında gerçekleştirileceği belirtildi.

İzin yaptılar

Beşiktaş’ta futbolcular, bir günlük tatilin ardından Denizlispor maçının hazırlıklarına bu sabah yapacakları idmanla başlayacak.

Teknik Direktör Mustafa Denizli bu sezon sık sık uyguladığı deplasmanlara erken gitme geleneğini bu hafta da sürdürecek. Son olarak Ankara - İzmir - Ankara kapsamında 11 gün kamp yapan siyah - beyazlı takım, Denizli’ye de perşembe günü gidecek.

Hazırlıklarının ikinci bölümünü burada sürdürecek olan siyah-beyazlılarda, futbolcuların şehrin havasına alıştırılması için erken götürüldüğü açıklandı.



Kategori : SPOR