İşte Trabzonun 2 yeni yabancısı

  • Ana Sayfa
  • İşte Trabzonun 2 yeni yabancısı
İşte Trabzonun 2 yeni yabancısı
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimizi yüzde 80 olarak görüyorum" dedi ve ekledi transferler yolda.Abone ol

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin son haftasında Fenerbahçe'yi mağlup edeceklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalimizi yüzde 80 olarak görüyorum" dedi. Şener, Hırvat Perisic ve Kanadalı Hutchinson'la anlaşma aşamasında olduklarını da doğruladı.

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, ligin bitimine bir hafta kala önemli açıklamalarda bulundu. Şener, Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarına inandığını belirterek, "Ligin son haftasında sahamızda Fenerbahçe'yi mağlup ederek, Sivasspor'un puan kaybını bekleyeceğiz. Zaten son maçlarda Fenerbahçe'yi hep yeniyoruz. Bu maçta da taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz. Ben Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımızı yüzde 80 olarak görüyorum. Sezon sonund maryland seo a hangi Avrupa Kupası'na katılacaksak ona göre takım kuracağız. Biz her ihtimale karşın Şampiyonlar Ligi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Şener, Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları durumunda çok ciddi bir ekonomik girdi de kazanacaklarını söyledi.

PERİSİC VE HUTCHİNSON TRANSFERLERİNİ DOĞRULADI

Hırvat Ivan Perisic ve Kanadalı Atiba Hutchinson'un gündemlerinde olduğunu ilk kez doğrulayan Başkan Şener, şöyle konuştu: "Bu futbolcularla uzun zamandan beri görüşüyoruz. Kendileriyle şu anda anlaşma aşamasındayız ve çok önemli mesafeler aldık. Bu konuda Genel Saymanımız Mahmut Aksu görüşmelerini sürdürüyor" diye konuştu. Şener, kombine satışlarının da transferde izleyecekleri yol haritasında etkili olacağını belirterek, "Fenerbahçe maçına kadar taraftarlarımızın ne kadar kombine alacağını çok merak ediyorum. Bu kombine satışları gelecek sezon kuracağımız takım için çok önemli" diye konuştu.

PERİSİC VE HUTCHİNSON İÇİN OLUMLU RAPORLAR SUNULDU

Trabzonspor'un uzun süreden beri takip ettiği ve transferinde sona yaklaştığı 20 yaşındaki Hırvat futbolcu Ivan Perisic, Belçika'nın KSV Roeselare takımında kiralık olarak forma giyiyor.

Bonservisi Fransa'nın Sochaux takımında olan Perisic, hücuma dönük orta saha ve oyun kurucu mevkilerinde oynayabiliyor. Bonservis bedelinin 1 Milyon Euro olduğu öğrenilen Perisic, bir çok kez izletildi ve hakkında, 'Kesinlikle alınması gerekiyor" şeklinde rapor verildi.

Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson ise 26 yaşında ve ön libero olarak görev yapıyor. Aslen Trinidad Tobagolu olan futbolcunun bonservis bedelinin 3 Milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

"AHMET ÖZEN'İN İSTİKBALİ ÇOK PARLAK"

Şener, takımın Teknik Direktör Ahmet Özen'le yaşadığı çıkışı göz ardı edemeyeceklerini de belirterek, "Çok genç ve iyi bir hoca. İstikbali oldukça parlak. Bizim evladımız. Sezon sona erdiğinde eski görevinin başına dönecektir. Görevini zaten çok seviyor. Hem kendisini kanıtladı hem de bizi yeniden canlandırdı" diye konuştu. Şener, Şenol Güneş'in 29 Mayıs'ta kendi kulübüyle bir görüşme yapacağını da belirterek, "Kulübüyle sözleşmesi devam ediyor. Bizim teklifimizi değerlendirmesi için önce kendi kulübüyle görüşmesi lazım. Şu anda beklemedeyiz" dedi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Öte yandan Trabzonspor'un, Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Buna göre fiyatlar şöyle açıklandı; Kale Arkası Tribünü: 30 TL, Maraton Tribünü: 50 TL, Kapalı Tribün (kenar): 75 TL, Kapalı Tribün (orta): 100 TL, VIP Tribünü: 200 TL, VIP Özel Tribünü: 400 TL.



Kategori : SPOR