Tony Blaire gayrimeşru çocuk şoku

  • Ana Sayfa
  • Tony Blaire gayrimeşru çocuk şoku
Tony Blaire gayrimeşru çocuk şoku
İngiltere eski başbakanı Tony Blair şokta. Eşi Cherıe Blair'in eski yardımcısından çocuk sahibi olduğu iddia edildi.Abone ol

İngiltere eski başbakanı Tony Blair’ın eşi Cherie’nin stil danışmanından çocuk sahibi olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Blair’ın ilişki yaşadığı Caplin, daha sonra düşük yaptı

Vatan'ın haberine göre eski İngiliz first lady’si Cherie Blair’in stil danışmanlığını yapan Carole Capli north dakota seo n’in Avustralyalı eski erkek arkadaşı, Avustralya televizyonu ABC’ye verdiği röportajda, “Onunla beraberken Blair’le de ilişkisi olduğunun farkındaydım. Hatta muhtemelen Caplin’in çocuğu ondan” diye konuştu.

Para aklama suçundan çarptırıldığı hapis cezasını tamamladıktan sonra serbest bırakılan Peter Foster, röportajda eski sevgilisi Carole Caplin’in Tony Blair başbakanken ona aşık olduğunu defalarca dile getirdiğini, ikilinin çok yakın bir ilişkileri olduğunu söyledi.

Hatta Caplin’in bildiği bazı sırların Blair ailesini çökertecek kadar büyük olduğunu ileri sürdü. Foster, “Carole hamileyken birkaç kez avukatımla görüştüm. Çünkü Tony ve Carole arasındaki bir ilişki olduğu konusunda şüphelerim vardı. Bebeğin babasının kimliğini sorgulamaya başlamıştım” dedi.

Sabıkalı bir dolandırıcı olan Foster, 2002’de Cherie-Gate olarak da bilinen skandalın da baş kahramanı. Foster, Cherie Blair tarafından Bristol’da iki dairenin ucuza satın alınmasına aracılık etmesi için Caplin tarafından devreye sokulmuş, bu olay ortaya çıkınca İngiliz basını haftalarca Blair çiftini yerden yere vurmuştu. Cherie Blair daha sonra özür dilemek zorunda kaldı, Caplin ise olayın patlak vermesinden birkaç ay sonra çocuğunu düşürdü.



Kategori : DÜNYA