Bilge Köyünden ziyaretçi var!

Bilge Köyünden ziyaretçi var!
Olay olduktan sonra hergün oradaydı. Olayı ilk ağızdan anlatmak için İNTERNETHABER'e geldi. Başkan Ayanoğlu'nun orayı anlattı;Abone olİNTERNETHABER
Nur Akman

Mardin Belediye Başkanı Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu 44 kişinin öldürüldüğü olayın Mardin Katliamı sudi arabistan bin dawood olarak değil, Bilge Köyü vakası olarak anılmasını istiyor. Olayla ilgili olarak da "yün yumağı" tanımını yapıyor.

O ÇOCUK RAHİBİ NEDEN ÖLDÜRDÜ? Ayanoğlu Bilge Köyü için araştırma yaparken Rahip Sontoro cinayetiyle ilgili öğrendiği bir bilgiyi de bizle paylaştı. "Bu çalışmaya katılan hocalarımızdan biri Profesör Doktor Adem Sorak rahibi katleden çocukla cezaevinde çalıştık. Neden cinayeti işlediğini çocuk şöyle anlatmış: "Ben hiç babamın gözüne bakamadım. Babam benimle konuşurken hiç gözlerime bakmıyordu. Bana göre babam öldürülmeliydi ama bu dinen sakıncalıydı. O yüzden bir baba öldürmek istedim. Peder de bir babaydı ve onu öldürdüm." Çocukların 0-6 yaş arasındaki eğitim çok önemli. Eğer çocuğunuzu şiddet kültürüyle yetiştirirseniz kendisi de şiddet kullanacaktır."

Kategori : GÜNCEL