Yusuf derbi öncesi temkinli

Yusuf derbi öncesi temkinli
Yusuf Şimşek, G.Saray ile oynayacakları derbi öncesi iddialı konuşmaktan kaçındı. Fenerbahçe'nin durumuna şaşırdı.Abone ol

Ara transferde son anda Trabzon’na çalım atıp Beşiktaş’a gelen ve siyah-beyazlı takımın zirveye çıkmasında büyük rolü bulunan Yusuf Şimşek, G.Saray ile oynayacakları derbi öncesi iddialı konuşmaktan kaçındı.

Dün akşam Lig TV’de 2’ye 1 programına katılan tecrübeli yıldız derbiden geleceğiyle ilgili planlarına kadar birçok konuda merak edilenleri anlattı:

“Galatasaray'ın durumu iyi değil ama F.Bahçe’nin de durumu iyi değildi bizle oynarken. Geldiler, gezgin bizi İnönü’de 2-1 yendiler. Derbi maçların sonucu belli olmuyor o yüzden her maça iyi konsantre olmak zorundayız. Ligde derbi kazanamamış olmamız kazanamayacağımız anlamına da gelmez. Kupa maçından önce de bunlar söyleniyordu. Sonuç ortada. 2 maçı da kazanırsak şampiyon oluruz. Ben İzmir’de Zapotocny’nin sevincini gördüm. Uzun zamandır oynamamasına rağmen inanılmaz sevinçliydi. Bu durumdan sonra kendi kendime ‘kesin şampiyon oluruz’ dedim.

Hocanın antrenmanlarda bizi uyarması bile bir motivasyon. Hoca bizim iyi olmamızı, Beşiktaş’a faydalı olmamızı istiyor. F.Bahçe’deki Denizli ile şimdiki Denizli arasında çok fark var. Zaten zamanla herkes değişiyor ama değişmeyen tek şey Mustafa Denizli futbolcusuna çok güveniyor ve sahipleniyor.

‘F.BAHÇE BENİ ŞAŞIRTTI’

30 yaşından sonra futbolun benim gerçek işim olduğunu öğrendim. Eskiden ’gezelim, tozalım’ diyorduk şimdi antrenman kaçırmıyorum. Gidebildiğim kadar oynamak istiyorum. 37-38 yaşına kadar devam etmek istiyorum. Çalım atmak çok hoşuma gidiyor benim. Saatlerce çalım atabilirim. Bazen ipin ucu kaçıyor tabii ki çalıştığım tüm hocalar da söyledi bunu bana.

Bu sezon F.Bahçe beni şaşırttı. Daha iyi şeyler yapmalarını bekliyordum. Trabzonspor’da olumlu işler yaptı ve uzun süre sonra ilk kez bu kadar iddialı oldu şampiyonlukta. Denizlispor’la son hafta oynayacak olmamız tabi ki benim açımdan değişik bir anlam yüklüyor maça.

Profesnolel olana kadar Beşiktaşlıydım doğru ama profesyonel olduktan sonra takım tutmadım. Fenerbahçe’ye geldim, oradan ekmek parası kazandım. İnsanda bir sempati oluşuyor tabi ki o zaman bunu inkar etmenin gereği yok. İnsanlar farklı değerlendirebilir ama benim vicdanım rahat, tanıyanlar bilir. Profesyonel olana kadar Beşiktaş’ı tutuyordum.”



Kategori : SPOR