Türkiyeden Iraka başsağlığı

  • Ana Sayfa
  • Türkiyeden Iraka başsağlığı
Türkiyeden Iraka başsağlığı
Türk Dışişleri Bakanlığı, Irak'taki terör saldırısıyla ilgili mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda saldırıda duyulan üzüntü dile getirildi.Abone ol

Dışişleri Bakanlığı, Irak'taki terör saldırılarını "şiddetle" kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada 60 kadar masum insanın hayatını k e-ticaret seo aybettiği, 100'den fazla insanın da yaralandığının "derin üzüntü" ile öğrenildiği belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün Bağdat ve Kerkük'te düzenlenen iki ayrı intihar saldırısı ile bir bombalı terör saldırısı sonucu 60 kadar masum insanın hayatını kaybettiği, 100'den fazla insanın da yaralandığının "derin üzüntü" ile öğrenildiği belirtildi.

Irak'ta terör olaylarının son zamanlarda yeniden artmaya başladığının "büyük bir üzüntü ve kaygı" ile gözlemlendiği ifade edilen açıklamada, "Her zaman olduğu gibi, bu son menfur terör saldırılarını da şiddetle kınıyor ve Irak'taki tüm taraflara şiddete son vererek ülkenin barış ve huzuruna katkıda bulunmaları çağrısında bulunuyoruz. Bu vesileyle, bu zor günlerinde, kardeş Irak halkı ve devletinin yanında olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyoruz" denildi.



Kategori : DÜNYA