Lucescunun gizli görüşmesi

Lucescunun gizli görüşmesi
Takımını UEFA şampiyonu yapan Lucescu'nun peşine Galatasaray düştü. Abone ol

İstanbul'da UEFA şampiyonu unvanını alan Shakhtar Donetsk, özel uçakla Ukrayna'ya gitti. Daha öncesinde Lucescu'nun Galatasaray'la çok gizli bir yerde görüşmeler yaptığı iddia edildi. Adnan Polat ve Yiğit Şardan'ın ikna çabaları ise Rumen teknik adamın fikrini değiştirmedi!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dün akşam oynanan UEFA Kupası final maçında Almanya'nın Werder Bremen takımını 2-1 yenerek UEFA Şampiyonu olan Shakhtar Donetsk, özel uçakla vermont seo Ukrayna'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'na gelişlerinde sevgi gösterileriyle karşılanan UEFA Şampiyonu Shakhtar Donetskli futbolcuların mutlulukları yüzlerinden okunurken, teknik direktör Lucescu ve futbolcular hayranlarına imza dağıttı.

Shakhtar Donetsk takımı daha sonra özel bir uçakla saat 14.00'de ülkesine hareket ederken, diğer finalist takım Werder Bremen de özel bir uçakla saat 13.30'da Bremen'e gitti.

LUCE GİTMEDİ, SONRA ANLAŞAMADI

Bu arada Lig TV'de ise ilginç bir iddiaya yer verildi. Ukrayna'ya takımla birlikte dönmediği öne sürülen Lucescu'nun, Galatasaray'la görüşme yaptığı kaydedildi.

Futbol Gündemi programındaki iddiaya göre Lucescu, Başkan Adnan Polat ve Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan'la çok gizli bir yerde buluştu. Burada Rumen teknik adamla görüşmelere başlandığı iddia edilirken, Luce'nin Ukrayna temsilcisinde kalmak istediğini ve henüz planladıklarını tam olarak yerine getirmediğini söylediği belirtildi.

Programın ilerleyen bölümünde ise, daha önce Ukrayna'ya takımla gitmediği ifade edilen Rumen hocanın G.Saray'a olumsuz yanıt verdiği ve takımla birlikte döndüğü ifade edildi.

İddiaya göre, Lucesu sarı kırmızılı yöneticilere "1 yıl daha takımımda kalmak istiyorum" dediği belirtildi.

Öte yandan aynı programda yönetici Haldun Üstünel'in de yurtdışına hareket ettiği ve transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi.

Daha önce kaleci Leo Franco ile Bursasporlu Mustafa Sarp'ı renklerine kattığı belirtilen sarı kırmızılıların, Werder Bremen'in golcü futbolcusu Pizarro'nun menajeri ile görüşmelerini sürdürdüğü ifade ediliyor.



Kategori : SPOR