Son transfer haberleri

Son transfer haberleri
Takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Yaz döneminin en hareketli ekibi Real Madrid oldu. Abone ol

Avrupa'da şampiyonların birer birer belli olmasının ardından takımların transfer çalışmaları da hız kazanıyor. Yaz döneminin en hareketli ekibi olması kesin gibi görünen Real Madrid'in yanısıra İngiltere ve İtalyan ekipleri birçok yıldızı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Real Madrid'te yeni başkan olması kesin olan Florentino Perez, ilk olarak Kaka ile anlaşmıştı. Kongrenin ardından resmileşmesi beklenen bu transferin dışında birçok isimle görüşen Real Madrid, son olarak Liverpoollu Xabi Alonso için 21 milyon pound önerdi. Liverpool menajeri Rafael Benitez'in bu teklifi kabul etmesi beklenirken, Real'in Ada'dan alacağı ikinci isim beklendiği gibi Ronaldo değil, Wigan'ın Ekvadorlu kanat oyuncusu Antonio Valencia olacak. Mavi beyazlı amazon seo ekiple yapılan ilk görüşmenin ardından transferin büyük ihtimalle gerçekleşeceği açıklandı.

HERKES MADRİD'E AKIYOR

Yeni Galacticos'un oluşturalacak olması İspanyol basınına da çok büyük malzemeler vermeye de devam ediyor. Real'in yeni sportif direktörü olacak Jorge Valdano'nun son olarak Valencia'nın golcüsü David Villa ile Madrid'te görüştüğü iddia edilirken, Arjantinli futbol adamının, defans için kimleri listesine alacağı merak konusu. İlk olarak Racing'in Arjantinli futbolcusu Garay, Eflatun beyazlı formayı giyecek. Bu sezon Barcelona'nın gerisinde kalan Real Madrid'in defans için de önemli isimleri alıp, birçok futbolcusunu da göndermesi bekleniyor. Gönderilecek oyuncuların başında Saviola, Dudek, Faubert, Metzelder gibi isimler yer alırken, Van Der Vaart kendi isteğiyle takımdan ayrılacak.

MOURINHO ESKİ TAKIMI TOPLUYOR

Transferi hareketli geçirmesi beklenen ekiplerden biri her zamanki gibi İtalya şampiyonu Inter. Geçen sezon Mourinho'yu takımın başına getiren Moratti, Avrupa şampiyonluğu için kadroyu yenilemeyi planlıyor. Inter, ilk olarak Genoa'dan Milito ve Motta ile anlaştı. Bu transfer karşılığında Genoa 20 milyon euro ve Aquafresca'yı alacak. Eski öğrencilerini bir türlü unutamayan Portekizli teknik adam, şimdi de Chelsea'den Obi Mikel ve Carvalho'yu San Siro'ya getirmeyi amaçlıyor. Bu iki transferin maliyeti ise 40 milyon euro civarında.

TEK SIKINTI IBRACADABRA

Inter'in en büyük sıkıntısı ise 'Ibracadabra'. Sezon ortasında takımdan ayrılacağını açıklayan ve taraftarlarla sorun yaşan Ibrahimovic'in Barcelona'dan Eto'o ile takas edileceği belirtiliyordu ki, Kamerunlu Barcelona'dan ayrılmayacağını açıkladı. İsveçli yıldızın durumuna göre Inter, yeni bir golcü alacak. Cruz ve Crespo ile yollarını da ayıracak olan Inter'de Figo ise futbolu bırakıyor.

BENİTEZ BU KEZ TEMKİNLİ
İngiltere'de ise Liverpool yine birçok ismi kadrosuna katmaya çalışacak. Geçen sezon Robbie Keane'de büyük bir hata yapan Benitez, iki ismi ısrarla istiyor. Bunlar Portsmouth'tan Glen Johnson ve Aston Villa'dan Gareth Barry. İki isim için 35 milyon pound ödenmesi gerekiyor. Defansta Hyypia'yı kaybeden Benitez'in önemli bir stoperi transfer etmek istediği gelen haberler arasında.

CHELSEA ANCELOTTİ'Yİ BEKLİYOR
Menajerliğe Carlo Ancelotti'yi getirmesi beklenen Chelsea ise Cola'ün sözleşmesini yeniledikten sonra Wolfsburg'un golcüsü Edin Dzeko'yu Londra'ye getirmek için 10 milyon pound teklif edecek. Chalsea'nin diğer hedefleri önümüzdeki hafta netlik kazacak.
(Kaynak: Ligtv.com.tr)




Kategori : SPOR