Halkbanktan 71. yıl armağanı

Halkbanktan 71. yıl armağanı
Bugünlerde kredi almayı düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! Halkbank, masrafsız ve kefilsiz süper bir kredi fırsatı sunuyor. Abone ol

Halkbank, 71. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleriyle 20.000 TL’ye kadar kullandırılan Halk Günü Kredisi’ni hizmete sundu. Kredi komisyonsuz, masrafsız ve kefilsiz olarak kullandırılıyor.

Halkbank’ın 71. kuruluş yıldönümüne öz michigan seo el tüketici kredisi olan Halk Günü Kredisi, 12 aya kadar aylık %0,71; 24 aya kadar aylık %1,71 faiz oranıyla kullandırılıyor.

24 aya kadar olan vade seçeneği tercih edildiğinde kredi komisyonu alınmıyor. 20.000 TL’ye kadar kullandırılan Halk Günü Kredisi için kefil de gerekmiyor.

Halk Günü Kredi Kampanyası, 15 Mayıs 2009 - 19 Haziran 2009 tarihleri arasında devam ediyor.

Halkbank’ın 71. hizmet yılını doldurmasından duyduğu gurur ve mutluluğu ifade eden Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, komisyonsuz, masrafsız, kefilsiz olarak çok düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile kullandırılan Halk Günü Kredisi ile ilgili şunları ifade etti:

“Halkbank olarak 71. kuruluş yıldönümümüzü kutlamanın sevincini yaşarken Bankamıza olan güveni ile bizi zirveye çıkaran Türk halkını da unutmadık. Halk Günü Kredisi’nin, sunduğu çok özel avantajlarla müşterilerimizin bireysel ihtiyaçlarına cevap oluşturmasını amaçlıyoruz. Kullandırdığı kredilerle 71 yıl önce Türkiye’nin kalkınma hamlesinin temellerini atan Halkbank, kuruluşunun 71. yılında da Halk Günü Kredisi ile Türk halkının bireysel ihtiyaçlarına çözüm oluyor.”

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN



Kategori : EKONOMİ