Dava açan eşe ölüm randevusu

Dava açan eşe ölüm randevusu
Eşi boşanma davası açtı... Bunu gururuna yediremedi. Eşini aradı ve buluşmak için randevu verdi... Kadın gittiği yerde kurşun yağmuruna tutuldu.Abone ol

Adapazarı'nda, Abuzer Tekinalp (33), boşanma davası açan ayrı yaşadığı eşi Berna Tekinalp'i (26), randevu verip buluştuğu Tren Garı'ndaki kafeteryada kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Buluşma yerine Berna Tekinalp ile birlikte gelen halası Sevla Ünler'i (51) de ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçarken yakalanan Abuzer Tek sudi arabistan bin dawood inalp, “Ben öldürdüm. Namus meselesi” diye bağırdı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşayan çiftin konuşmaları sırasında aralarında tartışma çıktı. Abuzer Tekinalp belindeki 7.65 mm. çapındaki ruhsatsız tabancayı çekerek bir anda kurşun yağdırdı. Başından ve göğsünden vurulan bir çocuk annesi Berna Tekinalp, olay yerinde can verdi. Başına ve göğsüne kurşun isabet eden Sevla Ünler ise hastaneye kaldırıldı.

Kent merkezinde, polis merkezine 50 metre uzaklıkta ve herkesin gözleri önünde işlenen cinayet sonrasında kaçmaya kalkışan Tekinalp, silah sesleri üzerine olay yerine gelen polisler tarafından ayağına çelme takılarak düşürüldü. Daha sonra, yakalanıp gözaltına alındı.

Kan gölüne dönen olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibindeki görevliler, Berna Tekinalp'in öldüğünü belirledi. Bir diğer sağlık görevlisi, başından vurulan Sevla Ünler'e “Bayan beni duyuyor musunuz” dedikten sonra nabzını da kontrol ederek yaşadığını anlayınca, yaralı hemen ambulansa alındı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sevla Ünler'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Poliste sorgulanan ve belli bir işinin olmadığını söyleyen Abuzer Tekinalp'in, ilk ifadesinde, “Eşim Berna, ayrı yaşamaya başladıktan sonra halası ile çok sık görüşmeye başladı. Onun kötü yola düştüğü yolunda dedikodular çok fazla yayılmaya başlamıştı” dediği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL