En iyi cep telefonları

En iyi cep telefonları
Dünyanın peşinden koştuğu cep telefonu liğinde hangi modeller bulunuyor? İşte sizler için derlenen en iyi 10 telefon;Abone ol

Hangi cep telefonu sektörde hangi etkiyi oluşturuyor? Howstuffworks sitesinde yer alan haber, çağımızın en popüler 10 cep telefonu sıraladı.

1990'ların başındaki filmlere geri dönüp baktığınızda, filmdeki karakterlerden genelde birinin cep telefonu kullandığı gözünüze çarpar. O zamanlardaki cep telefonları yaklaşık ev telefonu kadar, hatta daha büyük olabiliyordu ve oldukça Deniz kumu da ağırdı.

İşte sitede yer alan en popüler 10 cep telefonu sıralaması:

10. Samsung Flipshot: Bu telefon yüksek çözünürlüklü resimleri ve eşsiz tasarımıyla insanların dikkatini çekiyor. Telefon, 3 megapiksel kameraya, düşük ışıkta çekip yapmak için flaşa, daha keskin görüntüler elde etmek için oto-fokusa ve video çekmek için camcorder (video alıcısı ve ses kayıt cihazı karışımı aygıt) kapasitesine sahip.

Çevir – Bük sistemi (flip-twist) sayesinde bulunduğunuz ortamdaki en ilginç görüntüleri etrafınızdaki insanları rahatsız etmeksizin yakalama imkânı sunuyor. 180 derece çevrilmeye ve bükülmeye izin veren bu cep telefonundaki bilgilerinizi dizüstü bilgisayarınıza kolaylıkla aktarabilmeniz adına Bluetooth sistemi de son derece yararlı.

DİĞER MODELLER
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

9: Sony Ericsson s500i: Sony Ericsson s500i, cep telefonu dünyasının nerelere gittiğini en iyi yansıtan cihazlardan biri. Bluetooth yeteneği, 2 megapixel kamerası, mp3 ve AAC formatlarını destekleyen müzik çaları, çalar saati, ajandası, telefon rehberi, web tarayıcısı imkânı ile sahip olmak istediğiniz tüm teknik detayı içinde barındırıyor.

Ancak en büyük özelliği ekranda kullandığınız duvar kağıdının rengine göre butonlarının renk değiştirebiliyor olması. Artık bulunduğunuz ortama göre telefonunuzun rengini ayarlama imkânına sahipsiniz. 240x320 pixel çözünürlükte 262.000 renk gösterme kapasitesine sahip TFT ekranı da size ayrı bir şıklık veriyor.

DİĞER MODELLER
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ