Hadisenin menajeri dayanamadı

Hadisenin menajeri dayanamadı
O kadar çok eleştiri oldu ki... Sonunda menajeri bir açıklama yapmak zorunda kaldı. "Tek tek küçük hatalarımız olmuş olabilir" deyip şunları duyurdu. Abone ol

Bu yıl 54. kez düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise'nin menajeri Süheyl Atay, ''Tek tek ve birlikte belki küçük hatalarımız olmuş olabilir, ama inanıyorum ki kazandığımız büyük başarılar bu küçük hataları misliyle ortadan kaldırmaya fazlasıyla yeter'' dedi.

Atay, yarışma öncesinde ve sonrasında yapılan kimi yorumlar, eleştiriler ve ortaya çıkan tablo üzerine böyle bir yazılı açıklama yapmayı uygun bulduğunu mikro beton zemin belirtti. Açıklamasında süreci anlatan Atay, yarışmada amaçlarına fazlasıyla ulaştıklarını kaydetti.

Atay, Hadise'nin, yırtık kotu, saç modeli, sempatik ve saygılı duruşu, bir türlü açıklanmayan ve müthiş bir merak uyandıran kıyafeti, sahip çıkılan yada eleştirilen tercihleri, promosyon turu otobüs, bağışıklık sistemi, yüzündeki izler, sahne performansı ve nihayetinde kimilerince başarılı, kimilerince başarısız bulunan derecesiyle hep gündem olduğunu belirtti.

GEREĞİNDEN ÇOK MEŞGUL ETTİK

Bu durumun, Eurovision tarihinde bir ilk olduğunu ve kuşkusuz gündemi belki de gereğinden çok meşgul ettiğini aktaran Atay, açıklamasında şunlara yer verdi:

''Belirtmeliyiz ki bu süreçte çoğu eleştiriler tarafımızdan ciddiyetle ve saygıyla değerlendirildi. 'Pavyon şarkıcılığı' gibi sadece hakaret içeren seviyesiz yorumlar bir yana bırakıldığında, neredeyse tüm yapılan yorumları aramızda paylaştık. Ve bizi ileriye götüreceğine inandığımız her eleştiriye kulak verdik. Ama Türkiye'de yaşıyoruz ve bu ülkede başka gerçekler de yaşanıyor. İsim vermek gerekmiyor. Ama doğacak yeni bir spekülasyonda kamuoyuyla paylaşmaktan ve bizden talep ettiklerini belgeleriyle açıklamaktan da geri kalmayacağız.''

EŞSİZ BİR PROMOSYON ÇALIŞMASI

Eleştirileri de yanıtlayan Atay, Eurovision şarkı yarışması sürecinde Türkiye adına bu güne kadar eşi benzeri görülmemiş bir promosyon çalışması yaptıklarını, 14 ülkeyi dolaştıklarını, basın toplantılarına, kokteyllere katıldıklarını, çok sayıda röportaj verdiklerini ve ücretsiz konserler gerçekleştirdiklerini anlattı.

Almanya, Hollanda ve Belçika'da promosyona dönük konserler dışında hiçbir ücretli konser verilmediğini anlatan Süheyl Atay, harcamaları ceplerinden karşıladıklarını, bu süreçte gelen yaklaşık 120 konser önerisini de geri çevirdiklerini bildirdi.



Kategori : MAGAZİN