Ronaldoya Mustafa Denizli engeli

Ronaldoya Mustafa Denizli engeli
Beşiktaş yönetiminin, Brezilyalı yıldız Ronaldo'yu "Transfer edelim" teklifine Mustafa Denizli karşı çıktı.Abone ol

Lig Tv'nin haberine göre: Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'da oynayanan Ronaldo için Denizli ile görüşen yöneticilerin, "Yaşı biraz ilerlemiş olabilir ancak kendini ispatlamış bir o nebraska seo yuncu. Yıllık maliyetinin yüksek olacağını tahmin etmiyoruz. Zaten alacağımız yıldız oyuncu sayesinde hem Avrupa'da ismimizi daha fazla duyururuz hem de gelecek sene için Şampiyonlar Ligi tecrübesi yüksek olan bir oyuncuyu kadroya katarız" dedikleri öğrenildi.

Denizli'nin ise her defasında bu görüşe karşı çıktığı ve "Çok tecrübeli diye Ronaldo'yu kadroya dahil etmemiz mümkün değil. Takım için dengeleri alt üst edebilecek kapasitede bir oyuncu. Kesinlikle kadroda düşünmüyorum. Siz de bu transferden vazgeçin" diye teklif götürdüğü ifade edildi.

Siyah-beyazlı yöneticilerin teknik direktör Mustafa Denizli'den gelen bu teklif üzerine Nobre'nin menajeri Figer'e ret cevabı verdikleri belirtildi.

Siyah- Beyazlılar'ın ayrıca geçtiğimiz ay içinde anlaştıkları Eintracht Frankfurt'un ön liberosu Michael Fink'i Denizli'nin Cisse için "kalabilir" raporu verdikten sonra transferi askıya aldılar.



Kategori : SPOR