Yıldırım üç yıldızın biletini kesti

  • Ana Sayfa
  • Yıldırım üç yıldızın biletini kesti
Yıldırım üç yıldızın biletini kesti
Başkan Aziz Yıldırım Brezilya dönemini kapatıyor. Üç sambacının biletini kestiği iddia ediliyorAbone ol

Fnerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım köklü kararların arefesinde. Ligdeki Ankaraspor yenilgisine çok sinirlenen Yıldırım'ın Deivid, Alex ve Carlos'un biletini kestiği belirtiliyor.

Milliyet'ten Yusuf Kobal'on özel haberi Fenerbahçe camiasını hareketlendirecek. Yıldırım'ın operasyonu Türkiye Kupası finali nedeniyle gizlediği iddia edil wisconsin seo iyor.

Başkan Yıldırım’ın, Süper Lige erken havlu atan ve Türkiye Kupası’nı alamayan takımı, Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi Brezilyalılardan kurtarmak için imzalanan yeni sözleşmelerin feshedilmesini emrettiği ileri sürüldü. Ligde bu sezon çalkantılı bir dönem geçiren Fenerbahçe’de,
Yıldırım’ın, hem taraftarların isteği hem de basının baskısı yüzünden Carlos ve Alex ile erkenden sözleşme imzalamanın pişmanlığını yaşadığını söyleyip, sezon sonunda üç Brezilyalı oyuncu ile yolları ayırma işaretini verdiği iddia edildi.

Alex, Carlos ve Deivid ile imzalanan sözleşmeleri kaçan şampiyonluk nedeniyle sezon sonunda iptal edeceğini yönetici arkadaşlarına duyuran Başkan Yıldırım’ın, Türkiye Kupası maçları nedeniyle bu durumun gizlenmesini de istediği belirtildi.

Edu da gidiyor
Yönetimdeki samimi arkadaşlarından sözleşmesinin feshedileceğini duyduğu ileri sürülen Carlos’un, bu nedenle takımdan ayrılacağını kısa süre önce açıkladığı bildirilirken, Deivid’in de benzer bir demeç verip, Fenerbahçe’den ayrılmayı düşündüğünü ülkesinin basınına duyurduğu vurgulandı. Alex’in ise “soğuk” tavrını bu olay karşısında da koruduğuna dikkat çekildi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, seçimi kazanması halinde, bu üç Brezilyalının yanı sıra sakatlanan Edu Dracena ile de yolları ayıracağı ifade edildi.



Kategori : SPOR