Belediye başkanına yumruk attı

  • Ana Sayfa
  • Belediye başkanına yumruk attı
Belediye başkanına yumruk attı
AK Parıt'li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, bir kişi tarafından yumruklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Abone ol

Denizli'nin Buldan ilçesindeki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreninin bitiminde, AK Parıt'li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, bir kişi tarafından yumruk mikro beton kaplama landı.

Alınan bilgiye göre, Buldan Stadı'ndaki törenin tamamlanmasının ardından, Y.D. (43), Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik'in yanına gelerek omuzuna ve kafasına yumruk attı.

Y.D, tören yerinde bulunan polisler tarafından gözaltına alındı.

Şevik, hastanedeki tedavisinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine küfrederek saldıran kişinin akli dengesinin yerinde olmadığını öğrendiğini belirterek, ''Bu kişiyi yönlendiren başkaları var. Yerel seçimlerden önce de elinde baltayla seçim büromuza gelip tehdit etmişti. Bizim başkan olmamızı hazmedemeyenler var'' dedi.

AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan ise Şevik'e saldıran kişinin Buldan'da MHP sempatizanı olarak bilindiğini ileri sürdü.

Coşan, bir belediye başkanına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında saldırılmasının düşündürücü olduğunu söyledi.

Şevik'e hastaneden 15 gün iş göremez raporu verildiği öğrenildi



Kategori : GÜNCEL