Şemsiyeleri çıkarın yağmur geliyor!

  • Ana Sayfa
  • Şemsiyeleri çıkarın yağmur geliyor!
Şemsiyeleri çıkarın yağmur geliyor!
Sıcaklıklar 1-2 derece düşecek. Haftasonuna kadar yağmur yağacak. İşte 5 günlük haritalı hava durumu;Abone ol

Türkiye'nin doğusunda yüksek sıcaklık 2-3 gün daha etkili olacak, ancak batıda sıcaklık her gün 1-2 derece düşerek, hafta ortası mayıs ayı ortamala değerine inecek. Bu hafta birçok kentte yağmur da var.

İstanbul'da bu akşam kısa süreli yağmur olabilir. Yarın hava bulutlu, poyraz iki gün kuvvetli esecek. Yarın Ankara parçalı bulutlu, sıcaklık 28 derece, çarşamba akşamından itibar ulah seo en birkaç gün yağmur geçişi olacak. İzmir'de yarın sabah hafif, öğleden sonra sağanak yağmur bekleniyor. Adana yarın daha nemli, sıcaklık gölgede 34 derece.

Marmara'da bulutlanma artıyor, bu akşam ve yarın akşam birçok kentte yağmur geçişi var. İki gün poyraz kuvvetli, hızı 45 km’yi bulucak. Sıcaklık ise 27 dereceye doğru iniyor. 19 Mayıs sabahı İstanbul, Bursa, Balıkesir arasında hafif yağmur olasılığı var.
İç Anadolu yarın da sıcak ve güneşli olacak. Akşam Eskişehir'de, çarşamba ve perşembe ise bölgenin genelinde yaz yağmuru bekleniyor.
Ege de bugünlerde bulutlanıyor, Çeşme-İzmir çevresinde sert poyraz sıcaklığı biraz azaltacak. Yarın daha çok öğleden sonra Manisa-Kütahya-Aydın-Afyon arasında, çarşamba ve perşembe günü ise bölgenin genelinde yağış var. Yağmur kısa süreli ama kuvvetli yağabilir.
Akdeniz yarın daha nemli ve sıcak. Çarşamba günü antalya çevresi bulutlanmaya başlayacak, perşembe günü akdeniz yağmurlu. Güneydoğu'da rüzgar kuvvetleniyor, toz bulutu oluşabilir, Gaziantep 36, Şanlıurfa 38 dereceye çıkıyor.
Doğu Anadolu yarın güneşli ve sıcak. Sonraki günler Kars-Ağrı-Van arasında yağmur olabilir. Yarın Erzurum 23, Malatya 33 derece.
Karadeniz’de Zonguldak-Bartın, İnebolu-Sinop boyunca poyraz üç gün çok kuvvetli, açıklarda fırtına hızında esecek. Rüzgar nedeniyle Batı Karadeniz serinliyor, Doğu Karadeniz sıcak ve nemli. 19 Mayıs sabahı yağmur yok ama, öğleden sonra Bolu ve Karabük'te görülebilir.

5 GÜNLÜK HAVA HARİTALI HAVA TAHMİNİ

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL