Ahmet Hakan yoksa O mu?

Ahmet Hakan yoksa O mu?
Ahmet Hakan ile belalısı Vakit arasında yeni bir polemik başladı. Vakit'in iddiasına Hürriyet yazarı ne dedi?Abone olVakit gazetesi ile Ahmet Hakan bir kez daha kapıştı. İslami camianın dedikodu muhabiri Ahmet Hakan mı? Bu iddiayı ortaya atan Vakit, Hürriyet yazarını öfkelendirdi

Vakit gazetesi Hürriyet'in İslami camianın magazinini yazmak üzere Gerçek Hayat Dergisi'nden transfer edildiği söylenen kişinin Ahmet Arsan değil de Ahmet Ha florida seo kan olduğu iddiasını günlerdir yazıyor.

Vakit gazetesi ise iddiasında ısrarlı. Hatta bir dönem dergide Yazıişleri Müdürlüğü yapan Tacettin Ural ve yazar Nihat Asır'ın görüşlerine genişçe yer veriliyor. Vakit'te yer alan haberde şöyle deniliyor:

"Dergide o dönem portre çalışmaları yapılması fikri oluştuğunu ve bu iş için Ahmet Hakan'ın uygun görüldüğünü söyleyen Nasır, Ahmet Hakan Coşkun'un 2002 yılı ortalarına kadar dergide yazı yazdığını, derginin o dönemki sahibi Levent Gültekin'in gerçek ismini açıklamama konusunda Ahmet Hakan'a söz verdiğini bildiğini söyledi."

Gazete ayrıca eski Yazıişleri Müdürü Tacettin Ural'ı şahit gösteriyor: "Onunla görüşmeleri derginin o zamanki sahibi Levent Gültekin yürütüyordu. Zaten Coşkun sık sık dergiye de uğrardı. Sonra Ahmet Arsan müstearıyla yazmaya başladı. Yazıları, benim editoryal sorumluluğumun dışında tutuluyordu. Yazısı derginin patronuna geliyor, sonra da sayfasına konuyordu. Birkaç yazısından sonra ise ben dergiden ayrılıp, gazeteciliğe Ankara'da devam ettim."

Vakit'in iddiaları böyle. Peki Ahmet Hakan ne diyor? Bugünkü köşesinden ? diyerek cevap veriyor. Söylenenlere gülüp geçiyor, ciddiye almıyor. Hakan'ı dinliyoruz:

"(...)İSLAMİ cenah"ın madrabazlığıyla meşhur gazetesi Vakit, güya son günlerin en büyük sırrını ifşa ediyor...



Kategori : MEDYA