Demirörenin uğuru tutuyor

Demirörenin uğuru tutuyor
Demirören, siyah-beyazlılara uğurlu gelmesi için başkanlık koltuğunu bile bırakmaktan çekinmedi.Abone ol

Ankaragücü karşısında da, ikinci golün sevinci sonrasında arkadaşlarını uyardı: “Herkes yerine... Maç sonuna kadar kimse yerinden kıpırdamasın.”

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in “uğur”a olan inancı her geçen gü ulah seo n artıyor. Ceza aldığı günlerde, maçları locadan seyreden ve takımının başarılı olması üzerine bunu devam ettiren Demirören’in, bunun dışında çeşitli inanışları da bulunuyor.

Şeref tribünündeki koltuğunda oturmayıp, karşılaşmaları sürekli locadan izleyen Başkan Demirören, Ankara deplasmanında da bu geleneğini devam ettirdi.

Ernst’in attığı ikinci gole bir hayli sevinen siyah-beyazlıların patronu, beraberindeki arkadaşlarıyla kucaklaştıktan sonra, “Herkes yerine, maç sonuna kadar kimse yerinden kıpırdamasın” diyerek uğur yaptığı öğrenildi. Başkan Demirören’in localardan izlediği maçlarda yönetim kurulu üyesi Mario Berk’in yanı sıra, kongre üyelerinden Orhan Ertanhan ve Üsküdar Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu’nu yanından ayırmaması da dikkat çekti.

Uğurlu taş
Başkanın diğer bir uğuru olan annesinin okuduğu taşı da sürekli yanında taşıdığı , her gol sonrasında taşı öperek cebine koyduğu da kaydedildi.

Kaynak: Bilal Meşe/Milliyet



Kategori : SPOR