Canlı yayında kriz anı!

Canlı yayında kriz anı!
Bir gazetenin hatası bu adamı birgün kalpten götürecek, demedi demeyin! İşte o talihsiz talihlinin canlı yayın krizi;Abone ol

GAZETECİLER/ Okuduğu gazeteden Süper Loto’nun 30 Nisandaki çekiliş rakamlarını tek başına bildiğini öğrenen Yunus Kılıç yaşadığı şoku üzerinden bir türlü atamıyor. Üç gün süren milyoner olma mutluluğu gazetenin yanlışlıkla bastığı rakamlarla kabusa dönen Kılıç'ı medya da rahat bırakmıyor.mikro beton fiyat r>
Çerkezköy’ün Kapaklı beldesinde sakin bir hayat yaşayan 52 yaşındaki Yunus Kılıç'ın milyoner olma sevinci, gazetenin yanlış baskısıyla resmen kabusa döndü.

Geçtiğimiz hafta gazetedeki, 7, 8, 13, 20, 32 ve 33 rakamlarını gören Kılıç, Süper Loto’yu tek başına bildiğini düşünerek, 1 milyon 104 bin 352 TL’nin sahibi olduğu inancıyla büyük sevinç yaşamıştı.

ŞOK GEÇİRDİ, HASTANELİK OLDU

Ailesi İstanbul’da, kendisi ise işi gereği Kapaklı beldesinde oturan Kılıç, daha sonra arkadaşları ile birlikte gittiği evinde, geç saatlere kadar alacağı ikramiyeyi nasıl değerlendireceğini hesapladı.

Pazar günü arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Yunus Kılıç, bir arkadaşının, gazetenin Süper Loto numaralarını yanlış bastığını, ikramiyeyi kazanan numaraların ise 13, 26, 28, 43, 50 ve 54 olduğunu söylemesi üzerine adet şok geçirdi.

CANLI YAYINDAKİ KRİZ
ANLARI HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Kılıç şimdi kendisine bu büyük üzüntüyü yaşatan gazetenin peşine düştü ancak bir farkla! Habertürk, olayın üzerinden günler geçmesine rağmen bugün haber bülteninde o talihsize yer verdi hem de canlı yayında! Canlı yayında hatayı yapan gazetenin ismi verilmedi ancak Habertürk, ekranda yaşanan kriz anıyla istediğini aldı bile!



Kategori : GÜNCEL