Yasak aşk bebeğini poşete koyup attı

  • Ana Sayfa
  • Yasak aşk bebeğini poşete koyup attı
Yasak aşk bebeğini poşete koyup attı
24 yaşındaydı... Evli ve 2 çocuklu bir adamla yasak aşk yaşadı. Bu aşktan bir de hamile kaldı. Doğurduğu bebeği poşete koyup attı. Abone ol

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 10 Mayısta poşet içinde cesedi bulunan bebeğin annesi olduğu belirlenen genç kadın, gözaltına alındı. Genç kadının bebeği yasak aşk ilişkisinden dünyaya getirdiği öğrenildi..

Bandırm ulah seo a Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin, bir bebeğin 17 Eylül Mahallesi'ndeki arsada poşet içinde ölü bulunmasıyla ilgili yürüttüğü çalışma sonucu anneye ulaşıldı.

Güvenlik güçleri, bulunduğunda arsaya 15 gün önce atıldığı ve kordon bağının kesilmediği tespit edilen bebeğin annesini belirlemek için, ilçedeki sağlık kurumlarında kayıt altına alınan hamile kadınlarla ilgili araştırma yaptı.

YASAK AŞK BEBEĞİ

Araştırmada, hamilelik döneminde sağlık kurumlarına birkaç kez başvurduğu, ancak doğum kaydı bulunmadığı tespit edilen Duygu T. (24) gözaltına alındı.

Duygu T'nin, evli ve 2 çocuk babası U.A. ile yaşadığı yasak aşk sonucu hamile kaldığını, hamileliğini birlikte yaşadığı ailesinden sakladığını, çeşitli tarihlerde bebeği aldırmak için ilçedeki sağlık kuruluşlarına gittiğini, ancak aldıramadığını söylediği belirtildi.

Bebeği 17 Eylül Mahallesi'ndeki evinde kendi imkanlarıyla dünyaya getirdiğini kaydeden Duygu T'nin, ''Bebeğim ölü doğunca onu bir poşete koyarak evimin arkasında bulunan boş arsaya bıraktım'' dediği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL