Dadaşlar son maçta yırttı

Dadaşlar son maçta yırttı
Erzurumspor kümede kalmanın sevincini yaşıyor. Son haftalara sıkıntılı giren Dadaşlar son maçta ligde kaldılar.Abone ol

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Erzurumspor'da, ligin son maçında, Trabzon Karadenizspor deplasmanından alınan 1 puanla, kümede kalmanın sevinci yaşanıyor.

Sezona Cevdet Tamgaç başkanlığında ve Osman Özköylü yönetiminde başlayan mevi-beyazlı ekipte, istenen sonuçların alınamaması üzerine teknik direktör Özköylü'nün görevine son verilerek, yerine Ümit Birol getirildi.

Daha sonra devre arasında, maddi sıkıntılar nedeniyle Başkan Tamgaç da görevi bıraktığı Erzurumspor'da 1 Şubat'ta yapılan olağanüstü kongrede, Coşkun Aslan başkanlığa seçildi.

Sezonun ikinci yarısında, 12 futbol mikro beton uygulama cuyla yola devam etmek zorunda kalan ve kadrosunun geri kalan kısmını alt yapıdan futbolcularla takviye eden Erzurumspor, dün oynadığı Trabzon Karadenizspor maçından 1 puan alarak, rakibi Pazaspor'a karşı ikili averajda sağladığı üstünlükle ligde kaldı.

BİR GOL FAZLA ATTILAR

Ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanan Erzurumspor, deplasmanda Akçaabat Sebatspor'u 1-0 ve Yozgatspor'u 3-0 yenerken, Trabzon Karadenizspor'la 1-1 berabere kaldı. Mavi-beyazlılar, Cemal Gürsel Stadı'nda ise Ofspor'u 2-1 ve Karsspor'u da 3-1'le geçti.

Erzurumspor'un ikili averajda geride bıraktığı Pazarspor'la yaptığı maçlarda da 7 Aralık 2008'de Erzurum'da oynanan maçta, Emrah ve Ahmet'in golleriyle aldığı 2-0'lık galibiyet kümede kalmasını sağladı.

Erzurumspor'la, Pazarspor arasındaki diğer maçlarda ise 5 Kasım 2008'de Pazar'da, Fatih'in attığı golle Pazarspor, Erzurumspor'u 1-0 yenerken, 1 Şubat'ta Erzurum'daki maçta Gökhan'ın 1, Remzi'nin 2 golüne, Pazarspor Fırat, İbrahim ve Saadettin'le karşılık verdi ve maç 3-3 berabere tamamlandı.

İki takım arasında 5 Nisan tarihinde yapılan son maçta da Erzurumspor'lu Aykan'ın golüne, Pazarspor'da Saadettin karşılık verdi ve maç 1-1 bitti.

KULÜP BAŞKANI ASLAN

Kulüp başkanı Coşkun Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok zor bir sezonu kümede kalarak tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, ''6'sı alt yapıdan olmak üzere, toplam 18 futbolcumuzla onurlu bir mücadele verdik'' dedi.

Sezon içerisinde maddi sorunları bir türlü aşamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ve kadrolarının büyük bölümünü bu nedenle kaybetmek zorunda kaldıklarını anlatan Aslan, şunları kaydetti:

''Ancak yılmadık. Bazı maçlara sakat ve cezalı futbolcularımızın olması nedeniyle 13-14 futbolcuyla çıkmak zorunda kaldık. Küme düşeceksek de sahada düşeceğiz dedik. Her maçımıza çıktık. Altyapıdan 6 futbolcumuzu da kadromuza katarak yola devam ettik. Tüm oyuncularımızı onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Göreve geldiğimde, bu yükün altına neden girdiğim konusunda beni eleştirenler, hatta gülenler vardı. Ancak yaşadığımız tüm yorgunluğa ve strese değdi. Umarım önümüzdeki sezon böyle korkulu günler yaşamayız.''



Kategori : SPOR