Cindoruk Mesut Yılmaz ile flörtte

  • Ana Sayfa
  • Cindoruk Mesut Yılmaz ile flörtte
Cindoruk Mesut Yılmaz ile flörtte
Hüsamettin Cindoruk aday oldu gözler DP'ye çevrildi. Cindoruk son gelişmeleri değerlendirdi.Abone ol

DP'nin başkan adayı Cindoruk, Demirel'le aynı görüşleri paylaştığını ve Mesut Yılmaz'la da uzun süredir temas halinde olduğunu söyledi.

Hafta sonu olağanüstü kongresini yapacak Demokrat Parti'de (DP) başkan adayı olan Hüs minesota seo amettin Cindoruk, NTV Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını canlı yayında yanıtladı.

Süleyman Demirel'in kendisiyel aynı görüşleri paylaştığını belirten Cindoruk, aday olmasıyla birlikte Demokrat Parti adının son günlerde yeniden parladığını dile getirdi.

Hakkındaki Ergenekoncu ve darbeci iddialarıyla ilgili Cindoruk "Hakkımda söylenenler itham değil, iftira. Hiçbirine cevap vermeyeceğim. Darbecilere her zaman karşı oldum" dedi.

Cindoruk, Ergenekon soruşturmasıyla ilgili ise "Bir darbe teşebbüsü lafı Türkiye'yi karıştırdı, 50 yıllık avukatlık yaşamımda böyle dava görmedim" değerlendirmesini yaptı.

Mesut Yılmaz ile uzun süredir temas halinde olduğunu ifade eden Cindoruk, kongrede serbest yarışacağını ve örgütleri birleştireceğini söyledi. Cindoruk şöyle devam etti:

"Kazanamazsam ne yapacağım konusunu düşünmedim. Şu anda parti arayışında olan siyasiler var. AK Parti'nin aldığı oylar hakettiğinden fazla, AKP'nin oylarını biraz boşaltacağım."



Kategori : POLİTİKA