Üniversiteli öğrenci hüzne boğdu

  • Ana Sayfa
  • Üniversiteli öğrenci hüzne boğdu
Üniversiteli öğrenci hüzne boğdu
Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, yurtta kalan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Zehra Güngör, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Abone ol

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, yurtta kalan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Zehra Güngör, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Adn mikro beton kaplama an Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 4'üncü sınıf Öğrencisi Zehra Güngör, dün akşam saatlerinde kaldığı Gürsoy Kız Öğrenci Yurdu’ndaki odasında aniden fenalaştı. Yurtta kalan öğrencilerin çağırdığı taksiyle Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürülmek istenen Zehra Güngör, yolda hayatını kaybetti. Burdur’un Yeşilova İlçesi doğumlu olan öğrencinin yapılan otopsisinde kanında herhangi bir alkol ya da uyuşturucu maddeye rastlanmadı.

Perşembe ve cuma günü okulda sunumu olan Zehra Güngör’ün, bu nedenle yaşadığı aşırı stres yüzünden kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi. Arkadaşları da Zehra’nın kansızlık (anemi) rahatsızlığı bulunduğunu, aşırı efor sarfettiğinde heyecan ve yorgunluğa dayanamayan bir yapıya sahip olduğunu anlattı.

Cenaze kızın ailesine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Kategori : GÜNCEL