Sinemanın en çok kazandıran beşlisi

  • Ana Sayfa
  • Sinemanın en çok kazandıran beşlisi
Sinemanın en çok kazandıran beşlisi
Rol aldıkları filmler en az 500 bin izleyiciyi garantiliyor! İşte Türk sinemasının en çok kazandıran beşlisi..Abone ol

Onlar, Türk Sineması'nın en gözde oyuncuları... Yapımcıların rüyalarını süslüyorlar. Çünkü rol aldıkları filmler en az 500 bin izleyiciyi garantiliyor. Günaydın'ın haberine göre; işte Türk yapımcıların top 5'i:

ŞAFAK SEZER:
Aktörlük hayatına 'Ha Kumlama kumu babam Sınıfı'yla başlayan Şafak Sezer, izleyici garantisini 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' filmiyle kanıtladı. Sezer'in ücreti artık 200 bin dolar.

KENAN İMİRZALIOĞLU:
Sinemaya 2001 yılında 'Deli Yürek: Bumerang Cehennemi' ile adım atan Kenan İmirzalıoğlu, 'Son Osmanlı Yandım Ali' filmiyle sinemaya 1 milyon 87 bin 209 kişi çekti. İmirzalıoğlu, rol aldığı 'Kabadayı' filmiyle 2 milyon 2 bin gişe yaptı. Bu filmden sonra da ücretini 300 bin dolar olarak belirledi.

ŞAHAN GÖKBAKAR:
'Recep İvedik' serisiyle Türk Sineması'nda en çok izlenen film rekorunu kimselere kaptırmayan Şahan Gökbakar, sadece ücret almakla kalmıyor. Hasılatın da yüzde 25'ini alıyor. Gökbakar, 'Recep İvedik 2' filmiyle 3 milyon dolar kazandı.

CEM YILMAZ:
'G.O.R.A'da bir milyon dolar ücret alan Cem Yılmaz, son filmi 'A.R.O.G'un aynı zamanda yapımcılığını da üstlenince kazanç tablosunda da farklılık oluşturdu. Yılmaz, bu filmle 4 milyon dolar kazandı.

ŞENER ŞEN:
Şener Şen'in 'Eşkıya'dan bu yana yükselen gişe başarısı ve son olarak rol aldığı 'Kabadayı' filminin gişesiyle birlikte artık ücreti 200 bin dolar.



Kategori : MAGAZİN