Anadolu Ateşinin yeni versiyonu

Anadolu Ateşinin yeni versiyonu
Anadolu Ateşi yeni bir gösteriyle yeni adıyla ve yeni haliyle Antalya Gloria Aspendos Arena'da bir gösteri sunacak.Abone ol

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, ''Evolution'' adı verilen yeni gösterisini Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belkıs beldesindeki Aspendos antik tiyatrosunun yakınına inşa edilen ersağ üye Antalya Gloria Aspendos Arena'da sunacak.

Anadolu Ateşi Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Anadolu'nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinden oluşan koreografileriyle zengin Anadolu kültürünü yansıtan Anadolu Ateşi, kasım ayına kadar Gloria Aspendos Arena'da gösteri yapacak.

Topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, grubun klasik Anadolu Ateşi gösterisi yerine ''Fire of Anatolia–Evolution'' (Anadolu Ateşi–Değişim) adıyla yeni versiyonunu oynayacağını belirtti.

Erdoğan, Antalya seyircisinin daha önce hiç izlemediği, çok değişmiş, çok daha zenginleşmiş bir Anadolu Ateşi izleyeceğine değinerek, yeni eklenen semahlar, Kafkas dansları, dinsel törenler ve roman danslarının gösteriyi çok daha renkli kıldığını ifade etti.

Anadolu Ateşi, gösterilerini kasım ayına kadar Antalya Gloria Aspendos Arena'da salı ve cuma günleri yapacak.



Kategori : MAGAZİN