Kenan Doğuludan laiklik çağrısı

  • Ana Sayfa
  • Kenan Doğuludan laiklik çağrısı
Kenan Doğuludan laiklik çağrısı
Ünlü pop sanatçısı Kenan Doğulu, Adana’da verdiği konserde üniversite öğrencilerine laikliğe sahip çıkma çağrısı yaptı.Abone ol

Ünlü pop sanatçısı Kenan Doğulu, Adana’da verdiği konserde üniversite öğrencilerine laikliğe sahip çıkma çağrısı yaparak, “Sizler Türkiye’nin laik geleceğisiniz, cumhuriyet çocuklarısınız. Gençler olarak laikliği ve cumhuriyeti koruyacaksınız” dedi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 5’inci seo Bahar ve Spor Şenliği etkinliklerinin ikinci gününde sahneye çıkan Kenan Doğulu, Fatih Terim Spor Kompleksi’nde yaklaşık 15 bin kişiye konser verdi. Konserine, ‘Çakkıdı’ şarkısıyla başlayan Doğulu, söylediği birbirinden güzel eserlerle sevenlerini coşturdu. Yeni ve eski albümlerindeki sevilen şarkılarına yer verirken, eski şarkılarıyla nostalji yapan Doğulu, sahne performansıyla da göz doldurdu. Konserinde gitarıyla şov da yapan Doğulu, Adanalılara unutulmaz anlar yaşattı.

Yeni albüm çalışmasından da söz edip, 20 gün sonra piyasaya çıkacağını müjdeleyen Doğulu, “4 sene önce Adana’ya geldiğimde albümüm yeni çıkmıştı. Şarkılarımı kimse bilmiyordu. Sonra herkesin diline dolandı, çok beğenildi. Önümüzdeki günlerde de yeni albümüm çıkacak. Umarım bu albümümü de çok seveceksiniz” dedi. Doğulu, konserin sonuna doğru, öğrencileri laikliğe sahip çıkmaya çağırdı. Konserinde ÇÜ’nün fakültelerinden birçok bölümden binlerce öğrencinin bulunduğunu belirten Doğulu, “Kimbilir hangi bölümlerden, kaç kişi var burada. Hepinize güveniyoruz. Sizler Türkiye’nin laik geleceğisiniz, cumhuriyet çocuklarısınız. Laikliğin, cumhuriyetin genç koruyucularısınız. Sizlere güveniyoruz. Bu değerleri korumaya devam edin” dedi. Doğulu’nun konseri yaklaşık 2 saat sürdü.



Kategori : MAGAZİN