Songun fişini komşuları çekti

  • Ana Sayfa
  • Songun fişini komşuları çekti
Songun fişini komşuları çekti
Kamerunlu yıldıza bir haller oldu. Son haftalarda forma kapamayan Song'u komşuları yakmış.Abone ol

Kamerunlu yıldızla ilgili ihbarlar yönetimi harekete geçirdi. Yapılan araştırmalardan çıkan sonuç komşuların iddiasını doğrular nitelikte çıkınca Song'tan forması alındı. Maç başı para ersağ üyelik başvurus alan tecrübeli yıldız kadroya girebilmek için kendisine çeki düzen vermek zorunda.

Bordo mavili takımın Kamerunlu futbolcusu Song komşu kurbanı oldu. Özel hayatı ile ilgili şikayetler komşuları tarafından kulübe bildirince Song'u takibe alan yönetim olayı doğrulayınca antrenman performansını gerekçe göstererek kadroya almadı.

Trabzonspor'la maç başı anlaşan Song'un kalan 3 haftada para kazanabilmesi için kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Tecrübeli yıldız son 3 haftada performansını artırırsa formasına kavuşabilecek. Konuyla ilgili konuşan Teknik Direktör Ahmet Özen ise “Bu olay tamamen benim tasarrufum. Hangi oyuncuya ihtiyaç duyarsam onu kadroya dahil ederim. Bu hafta Song kadroda olur bir başkası kadroda yer almayabilir. Benim için her oyuncu aynıdır” dedi. Song'un son idmanlarda daha istekli bir görüntü çizdiği belirtildi.



Kategori : SPOR