Hadisenin kostümü 5. sınıf dansöz kıyafeti

  • Ana Sayfa
  • Hadisenin kostümü 5. sınıf dansöz kıyafeti
Hadisenin kostümü 5. sınıf dansöz kıyafeti
Eurovision’daki temsilcimiz Hadise’nin kıyafetini pekçok kesim beğenmedi. Modacılar 5. sınıf dansöz kıyafeti diyorlar. Abone ol

Hadise’nin kıyafeti TRT kulislerinde iki gündür en çok konuşulan konuların başında geliyor. “Hadise Eurovision için 450 bin TL aldı. Ama giydiği tam dansöz kıyafeti. Sertab Erener, Hadise kadar heybetli değildi ama giydiği kıyafetle sahnede çok gösterişli ve güzel göründü” sözleriyle Hadise ağır şekilde eleştiriliyor.

DANSÖZ BİLE OLAMAMIŞ

84 yılında Sezen Aksu ile birlikte Eurovision’a katılan Özdemir Erdoğan ise Hadise ile ilgili şu yorumu yaptı: “Yapılan promosyon ve tanımla kızın canını çıkardılar. Kızı strese soktular, Hadise’nin suratından yorgunluk akıyor. Bacakları yüzüne göre fazla kalın. Tercihi kesinlikle blue jean olmalıydı. Provalarda da kulağıma gelen sesler pek hoş seo değildi. Hadise yorgunluktan detone oluyordu. Kıyafeti hiç beğenmedim. Cazip bir oryantali zevkle izlerim ama Hadise cazibeli bir oryantal bile olmamış.”

KIYAFETİ HADİSE SEÇMEDİ

Hadise’nin menajeri Süheyl Atay ise “Bu kıyafet Hadise’nin seçimi değil. Kıyafeti Gizia firması hazırladı. Fakat Gizia’ya kıyafetin tasarımında ve yapılmasında Belçika’daki stilisti yol gösterdi, fikirler verdi. Sonunda bu kıyafet ortaya çıktı” dedi. Gizia yetkilileri ise “Biz bu kıyafet için 2 ay emek harcadık, kesinlikle hiçbir ücret talep etmedik. Yurt dışından çok farklı kumaşlar getirdik. 20 farklı tasarım arasından Hadise’nin imaj danışmanı bu kıyafeti seçti” diyerek kendilerini savundu.

İŞTE MODACILARIN YORUMU; 5. SINIF DANSÖZ KIYAFETİ

[PAGE]



Ünlü modacılar Hadise’nin final gecesi giyeceği kostümü yerden yere vurdu. İşte ünlü modacıların yorumları:

METALİK RENK SEÇMELİYDİ

* Dilek Hanif: Üzerinde dansöz kıyafeti gibi duruyor. Halbuki vücudu her kıyafeti kaldırabilirdi ama bu çok yanlış bir seçim. Orada Türkiye’yi temsil ediyor ve çok modern bir kıyafet giyebilirdi. Ayrıca kırmızı renk esmer tenli Hadise’ye hiç yakışmamış. Daha metalik renkler tercih etmeliydi.

BACAKLARINI KAPATMALIYDI

* Yıldırım Mayruk: Kıyafet estetik olarak sıfır. Dansöz kıyafeti gibi olabilir ama ben de vaktinde Sibel Can’a dansöz kıyafeti gibi bir elbise dikmiştim ama o taşıyabilmişti. Elbise yapılırken vücut göz önünde bulundurulmalı. Hadise tombul bir kız onun giyemeyeceği bir kıyafet yapılmış. Bu elbiseyi giymek için fit olmak lazım. Kırmızı ise taşıyanı bayağılaştıran bir renk. Ben olsam Hadise’nin tombul bacaklarını göstermezdim, vücudun iyi yerlerini açardım.Yine kot pantolon tercih edebilirdi.

5. SINIF DANSÖZ KIYAFETİ

* Vural Gökçaylı: Hadise’nin kıyafeti tam bir hadise, felaket bir şey. Tasarımla uzaktan yakından bir alakası yok. Bir dansöz giysisinin 5. sınıf versiyonu. Bu kıyafeti Hadise’ye kim giydirdi merak ediyorum. Kumaşını yurt dışından getirmişler. Eminönü’nde daha güzel ve kaliteli dansöz kıyafetleri satılıyor. İçine bebek iç çamaşırı gibi aynı renk bir çamaşır giymiş çok kötü ve basit.

KIYAFETİ PUANINI ETKİLER

* Ertan Kayıtken: Şarkının da oryantal kısımları var, kıyafet de çok oryantal olunca hiç olmamış. Ben olsam elektrik mavisi yapardım. Kesinlikle bacaklarını kapatırdım, kızın her yerini açmışlar. Bacaklarını kapatırdım ki daha uzun gözüksün. Bu kıyafet puanını da olumsuz etkiler.



Kategori : MAGAZİN