Erdoğan Baküye çıkarma yaptı

  • Ana Sayfa
  • Erdoğan Baküye çıkarma yaptı
Erdoğan Baküye çıkarma yaptı
Başbakan ve heyeti taşıyan ANA uçağı, TSİ 19.50 sıralarında, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Uluslararası Haydar Aliyev Havalimanı'na indi. Abone ol

Başbakan ve beraberindeki heyeti taşıyan ANA uçağı, TSİ 19.50 sıralarında, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Uluslararası Haydar Aliyev Havalimanı'na indi.

Başbakan Erdoğan'a Azerbaycan temaslar seo ı sırasında, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte eşi Emine Erdoğan da eşlik ediyor. Temasları yarın başlayacak Başbakan, Bakü'ye vardıktan sonra kalacağı Excelsior Hotel'e hareket etti.

Başbakan Erdoğan'ın yarınki Bakü temasları, Azerbaycan'ın merhum cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in anıtmezarına çelenk koymasıyla ve ardından Azerbaycan ve Türk Şehitliği'ni ziyaret etmesiyle başlayacak. Erdoğan daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ikili görüşmede bulunacak ve daha sonra heyetler arası görüşmelere geçilecek. Başbakan Erdoğan öğleden sonraki temaslarında ise, Azerbaycan Milli Meclisi'ni ziyaret edecek ve Genel Kurul'a hitap edecek. Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'nde işadamları, dernek temsilcileri ve büyükelçilik çalışanlarının katılacağı resepsiyona da iştirak edecek olan Erdoğan, akşam saatlerinde ise Batu Sarayı'ndaki resmi akşam yemeğine katılacak.



Kategori : POLİTİKA