Şehit babasına suçlu muamelesi!

  • Ana Sayfa
  • Şehit babasına suçlu muamelesi!
Şehit babasına suçlu muamelesi!
Bakan Atalay bu yanlışın hesabını sormalı, hem de acilen! Şehit babasına öyle büyük bir acı yaşattılar ki tarifi imkansız!Abone ol

Hakkari'de mayına basması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Lokman Tekin'in babası Muhittin Tekin, gece yarısından sonra eve telefon edilip karakola çağrılmasına Yeni Sohbet Siteleri tepki gösterdi.

Baba Tekin, "Beni karakola çağırdılar. Bir şey soracaklarını söylediler. Arabamın olmadığını söyledim. Bunun üzerine evin önündeki caddeye çıkmamı istediler. Eşimle beraber hazırlanıp, yola çıktık.

Polis aracı gelip bizi aldı, karakola götürdü. Orada, askerleri görünce oğlumun şehit olduğunu anladım. Beni niye böyle çağırdılar, karakola götürdüler anlamadım. Çok üzgünüm" dedi.

Şehidin amcasısın oğlu 44 yaşındaki İskender Tekin de, "Gelip evde şehit haberini verebilirlerdi. Amcam bir şehit babası artık. Ama, karakola çağırıp, öyle haber verdiler.

Kuzenimin şehit haberi üzerine evde bayılan ve sinir krizi geçirenler vardı. Onları biz teselli ettik, ama başka yerlerde ambulans erkenden hazır bekletiliyor" diye konuştu.

Şehit evinde de "Artık barış olsun. Bu savaş bitsin. Hep fakir çocukları ölüyor" diye tepki gösterenler oldu.



Kategori : GÜNCEL