Fenerbahçeyi sarsan gelişme

Fenerbahçeyi sarsan gelişme
Fenerbahçe’de sezon başında tartışma yaşayan Teknik Direktör Luis Aragones ile Deniz’in araları tekrar bozuldu.Abone ol

Fenerbahçe’de daha önceden de sorun yaşayan ve ardından barışan Teknik Direktör Luis Aragones ile Deniz’in arası bu hafta oynanan Denizlispor maçında tekrar bozuldu. Aragones ile oyuncu Deniz Barış arasında Denizli maçının devre arasında şiddetli bir tartışma yaşandığı belirlendi.

Milliyet Gazetes seo öğren i'nin haberine göre Deniz, Selçuk’un sakatlanması nedeniyle kendisini ısıtmadan oyuna alan Aragones’e isyan ederken, ikili oyunun devre arasında soyunma odasında birbirlerine girdi.

Maçın devre arasında Deniz’i soyunma odasındaki özel bölümüne çağıran Aragones, bu oyuncunun beklenmedik tepkisi ile karşılaşınca sesini yükseltti. Aragones’e bağırarak tepkisini dile getiren Deniz’e Aragones de bağırarak yanıt verdi. Teknik Direktör ile oyuncu arasındaki olası yumruklaşmayı diğer futbolcular önledi.

Öte yandan İspanyol Sport Gazetesi, Belçika Futbol Federasyonu’nun Louis van Gaal’dan olumsuz yanıt gelmesi üzerine milli takım hocalığı için Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones’e yöneldiğini ileri sürdü. Haberde bu görev değişikliğinin ancak Fenerbahçe Kulübü’nün İspanyol çalıştırıcıya sözleşmesinin feshi konusunda izin vermesi halinde gerçekleşebileceğinin altı çizildi.

Kupaya bağlı

Milli Takımımızın da yer aldığı 2010 Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup’ta mücadele eden Belçika’da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Rene Vanderyecken’in, 7 Nisan’da görevine son verilmişti. Fenerbahçe Yönetimi’nin de kupa finali sonrası Luis Aragones ile bir araya geleceği ve yeni sezonla ilgili net bir karara varılacağı belirtildi.



Kategori : SPOR