İşte Erdoğanın Bakü programı

  • Ana Sayfa
  • İşte Erdoğanın Bakü programı
İşte Erdoğanın Bakü programı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Mayıs 2009 tarihlerinde Azerbaycan'a yapacağı çalışma ziyaretinin ayrıntıları belli oldu. Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Mayıs 2009 tarihlerinde Azerbaycan'a yapacağı çalışma ziyaretinin ayrıntıları belli oldu.

Başbakan Erdoğan, salı seo günü akşam saatlerinde beraberinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gidecek.

Başbakan Erdoğan, çarşamba günü ilk olarak Haydar Aliyev'in Anıtmezarı'nı ziyaret edecek, ardından Azerbaycan ve Türk Şehitliklerine çelenk koyacak.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile başbaşa ve heyetlerarası görüşme yapacak olan Erdoğan, daha sonra ortak basın açıklaması yapacak. Erdoğan, öğle sonrasında Azerbaycan Milli Meclisi'ni ziyaret ve Genel Kurul'a hitap edecek. Erdoğan, Türkiye'nin Azerbaycan Büyükelçiliği konutunda işadamlarına, dernek temsilcilerine ve büyükelçilik mensuplarının katılacağı resepsiyona katılacak. Erdoğan, resmi akşam yemeğine katılacak ve ardından Polonya'ya hareket edecek.



Kategori : POLİTİKA