Başbakanı duygulandıran kare

Başbakanı duygulandıran kare
Erdoğan annesini ziyaret etti ancak Malatya'da karşılaştığı bir tablo onu bir hayli duygulandırdı! İşte o anlar;Abone ol

Malatya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, anneler günü nedeniyle gösterilen ve annesi ile çekilen fotoğraflarının da bulunduğu sinevizyon gösterisini izlerken duygulandı, gözleri yaşardı.

Malatya'da partisinin İl kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, bu seçimde 'Hükümetin yarısı gitti' diye meydanlara koşanların 10 yıllardır seçimlerdeki başarısızlıklarına rağmen koltuklarını terk etmeyecek kadar öz eleştirilerden yoksun olduklarını belirterek, "Bu kısır tartışmaların içinde yokuz ve asla olmayacağız. Türkiye bizden hizmet bekliyor. Biz her dem tazelenerek, güçlenerek, kendimizi yeniley seo erek, muhasebemizi yaparak samimiyet içinde hizmet ürütmeye devam edeceğiz. Bize gurur yakışmaz, biz ehli dil ve ehli gönül olacağız" dedi.

BAŞBAKAN AĞLADI

Kongrede Anneler günü için hazırlanan sinevizyon gösterisini izleyen Başbakan Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Annesi ile birlikte fotoğraflarını gören Başbakan Erdoğan'ın konuşmasındaki ilk mesajı da anneler günü ile ilgili oldu. Başbakan Erdoğan, "Az önce çok duygulu bir sinevizyon izledik. Bugün anneler günü. Onlar bizim varlık sebebimiz. Cennet annelerin ayakları altında, babaların değil. Annelerin ayaklarının altı öpülür. Onların ayaklarının altı koklanır ve ana gibi yar olmaz, en acılı anında onlar çok farklı yaklaşırlar bize. Onun için senede bir gün anneler günü. Bizim kültürümüzde yok. Bizim kültürümüzde her an anneler anıdır, Anneler günüdür. Ne anaya ne babaya öf bile dedirtmeyeceğiz. Bizim medeniyetimizde buda yoktur. Bu anlayış ile sizlerle bir aradayız" dedi.

"ANKARA GÜNDEMİ İLE BİZİM SİYASETİMİZ FARKLIDIR"

Enflasyon'un yüzde 30'dan yüzde 6'ya indiğini, aradaki farkın 24 puan olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, "Bu benim halkımın, çiftçimin, memurumun, köylümün cebinde kaldı" dedi.

"KISIR TARTIŞMALARIN İÇİNDE YER ALMAYACAĞIZ"

Kabineye dışardan Bakan atanması ile ilgili eleştirilere de değinen Başbakan Recep Tyyip Erdoğan, "Dışişlerini dışardan atadık bundan rahatsız olanlar var. Bizden önceki Hükümetler 18 bakan atadı. Bizden önceki iktidar ekonomiden sorumlu bakan olarak Kemal Derviş'i dışardan atadı. Türkiye'de bir görevi yoktu. Ama şu anda Bakan yaptığımız Davutoğlu başdanışmanım ve Büyükelçilik görevi vardı. Kendi alanında başarılı ile kendini ispatlamış olan bir arkadaşımızdır. Yasalarda yetki var, atadık niye rahatsız oluyorsun.Bu seçimde, "Hükümetin yarısı gitti" diye meydanlara koşanlar 10 yıllardır seçimlerdeki başarısızlıklarına rağmen koltuklarını terk etmeyecek kadar öz eleştirilerden yoksunlar. Bu kısır tartışmaların içinde yokuz ve asla almayacağız. Türkiye bizden hizmet bekliyor. Biz her dem tazelenerek güçlenerek kendimizi yenileyerek muhasebemizi yaparak samimiyet içinde hizmet ürütmeye devam edeceğiz" dedi.



Kategori : POLİTİKA