Rusların çılgın plaj kutlaması

  • Ana Sayfa
  • Rusların çılgın plaj kutlaması
Rusların çılgın plaj kutlaması
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde tatil yapan Ruslar, zafer bayramlarını konakladıkları otelin plajında kutladı. Abone ol

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde tatil yapan Ruslar, zafer bayramlarını konakladıkları otelin plajında kutladı. Saygı duruşu ile başlayan kutlama, gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle çılgınca partilerle sabahın hipnoz ilk ışıklarına kadar sürdü.

Kemer'deki Limak Limra Oteli'nde konaklayan yaklaşık 2 bin Rus turist için ‘9 Mayıs Rus Zafer Bayramı' kutlaması düzenledi

Rus turistler zaferi böyle kutladı/ Foto-Galeri

İkinci Dünya Savaşı'nda Hitler’e karşı verdikleri mücadele sırasında milyonlarca askerini kaybeden Ruslar, plajda düzenlenen organizasyonda, savaş sırasında ölen askerler için 1 dakikalık saygı duruşunda buldundu. Saygı duruşu sonrası Rusça şarkılar eşliğinde dans eden gençler, alkolün de etkisi ile gecenin ilerleyen saatlerinde kendilerinden geçti.

Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı kutlamada, tesisin animasyon ekipleri de yaptıkları şovlarla geceye renk kattı. Rus gençler, önem verdikleri bu günü Antalya’da kutluyor olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, alkol sınırını aşan bazı turistler, gece yarısından sonra çılgın eğlencelere başladı. Rus gençlerin Zafer Bayramı sarhoşluğu sabahın ilk ışıklarına kadar müzik eşliğinde dans ederek devam etti.




Kategori : MAGAZİN