Kızgın güneşte bakan protokolü

  • Ana Sayfa
  • Kızgın güneşte bakan protokolü
Kızgın güneşte bakan protokolü
Devlet Bakanı Yılmaz, Tunceli'ye rötarlı gitti protokol kızgın güneş altında dakikalarca bekledi.Abone ol

Tunceli’ye gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Vilayeti ziyaret ederek Vali Mustafa Yaman ile görüştü. Bakanın rötarlı gelişi nedeniyle Vali Yaman ile şube müdürleri, Valilik bahçesinde 15 dakika kızgın güneş altında bakanın gelişini bekledi.

Tunceli’de yapılan AKP il kongresine katılmak için sabah saatlerinde Elazığ’ seo dan karayoluyla Tunceli’ye gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekilleri Kazım Ataoğlu, Yusuf Coşkun ve İstanbul milletvekili Mustafa Ataş ile birlikte Tunceli Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti. Vali Yılmaz ve daire müdürleri, Bakan Yılmaz'ın gelişini Vilayet bahçesinde kızgın güneş altında 15 dakika tek sıra halinde bekledi. Valilik makamında 20 dakika görüşme yapan Bakan Yılmaz, buradan AKP il kongresinin yapılacağı kültür merkezi konferans salonuna geçti.

Kongrede konuşan bakan Cevdet Yılmaz,Bingöl milletvekili olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:
“Bölge milletvekili olarak Tunceli, Bingöl ve Elazığ’ın kalkınması için elimden gelen gayreti göstereceğim. Köydes projeleri ile Tunceli’ye yeni yatırımları getireceğiz. Son 4 yılda Tunceli’ye 60 milyon lira değerinde yatırım gelmiş. Bu yatırımlar bundan sonra da devam edecek. Bölgede kuracağımız kalkınma ajansı sayesinde yeni projeleri hayata kazandıracağız ve yeni yatırımlara imza atacağız. Son yerel seçimlerde Ak Parti Tunceli’de yüksek bir oy almış ve büyük bir sıçrama yapmıştır. Umuyorum önümüzdeki seçimlerde Tunceli’de bir milletvekili çıkararak, milletvekilimiz olmayan Tunceli’de de milletvekilliğini kazanmış olacağız.”

Bakan Yılmaz daha sonra karayolu ile Elazığ’a geçti.



Kategori : POLİTİKA